Kakva amaterska odbrana.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mane nastavlja da reseta.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
https://www.instagram.com/p/Bu0-6xCo...d=obdcdmh8vyvz
Ovaj u Prletovom kačketu što je gledao fudbal za života, gledao.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Last edited by • STEVIE; 10-03-19, 14:25."Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
Bring back the Anglo-Italian Cup!
NO NZS. NO CPS.
Comment
-
Ipak su to najstariji divljaci uz Italijane u istoriji fudbala, i najveći. Dobro, proći će neopaženo. Nije da se desilo na Balkanu pa da ljudi seru.
Ne znam što se nisu tako širili i uletali Školi, Yaroslavki, The Union i Gladiatorsima, Music Hall-u i ostalima iz St. Petersburga, nego je bila bežanija...Last edited by Cassius Clay; 10-03-19, 14:31.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostIpak su to najstariji divljaci uz Italijane u istoriji fudbala, i najveći. Dobro, proći će neopaženo. Nije da se desilo na Balkanu pa da ljudi seru.
Ne znam što se nisu tako širili i uletali Školi, Yaroslavki, The Union i Gladiatorsima, Music Hall-u i ostalima iz St. Petersburga, nego je bila bežanija...
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostIpak su to najstariji divljaci uz Italijane u istoriji fudbala, i najveći. Dobro, proći će neopaženo. Nije da se desilo na Balkanu pa da ljudi seru.
Ne znam što se nisu tako širili i uletali Školi, Yaroslavki, The Union i Gladiatorsima, Music Hall-u i ostalima iz St. Petersburga, nego je bila bežanija...
Svjestan si činjenice da je većina "opasnih" glava već odavno na ban listama, pogotovo kad su u pitanju internacionalni mečevi. I taj famozni incident na Euru '16. uopće nije pravo mjerilo, baš zbog toga što su "pravi" ostali na otoku."Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
Bring back the Anglo-Italian Cup!
NO NZS. NO CPS.
Comment
Comment