Dobar, borben meč.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
-
Oprezno se igra, bez mnogo rizika. Ali smo opet morali da vodimo na poluvremenu.
Čekali smo grešku Evertona, dobili je, ali Mo otišao previše u stranu.
Ubacuj Keitu u drugom poluvremenu. Ova sredina je previše ravna. Nema niko da povuče loptu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
E moj Salah, trebalo biti rutinskih 0:2, uzas.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Milner jbt
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jao Fabinho, pa dal je moguće jbt
Comment
-
Kakav je debil Salah.
Kokiko god da je odlicnih stvari uradio od kada je u Liveru, on ce ih i kostati titule.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment