Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Polako, Trent ima 20 godina, a ima već ozbiljan broj utakmica iza sebe. U većini utakmica je bio sasvim solidan defanzivno. Kao i svakom klincu, fali mu ponekad koncentracije. Klopp ga drži u timu, jer nudi mnogo ofanzivno. Ima odličnu tehniku za beka, a i mozak da ne radi sve kao robot. Ima odličan osećaj za pas u prostor. Nešto što se ne viđa kod bekova često. Čak ga je Klopp stavio nekoliko puta u sredinu. Dečko zna fudbala. Još je i lokalni momak.
Za 5 sezona će npr. imati tek 25 godina, što je neverovatno.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostPolako, Trent ima 20 godina, a ima već ozbiljan broj utakmica iza sebe. U većini utakmica je bio sasvim solidan defanzivno. Kao i svakom klincu, fali mu ponekad koncentracije. Klopp ga drži u timu, jer nudi mnogo ofanzivno. Ima odličnu tehniku za beka, a i mozak da ne radi sve kao robot. Ima odličan osećaj za pas u prostor. Nešto što se ne viđa kod bekova često. Čak ga je Klopp stavio nekoliko puta u sredinu. Dečko zna fudbala. Još je i lokalni momak.
Za 5 sezona će npr. imati tek 25 godina, što je neverovatno.
Pre par godina u FM-u; vidi ga matorac 27 godina, sta ce mi to, transfer - offer to clubs.
Danas, vidi prosek godina 28,2. To je to iskustvo koje mi je potrebno. Napadac, 17 godina u prvom timu, na kaljenje u Portsmouth, pa kad sazri za par godina eto njega nazadThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostPolako, Trent ima 20 godina, a ima već ozbiljan broj utakmica iza sebe. U većini utakmica je bio sasvim solidan defanzivno. Kao i svakom klincu, fali mu ponekad koncentracije. Klopp ga drži u timu, jer nudi mnogo ofanzivno. Ima odličnu tehniku za beka, a i mozak da ne radi sve kao robot. Ima odličan osećaj za pas u prostor. Nešto što se ne viđa kod bekova često. Čak ga je Klopp stavio nekoliko puta u sredinu. Dečko zna fudbala. Još je i lokalni momak.
Za 5 sezona će npr. imati tek 25 godina, što je neverovatno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJedna od stvari koje pises i pricas kada se sve vise blizis 30 godini zivota.
Pre par godina u FM-u; vidi ga matorac 27 godina, sta ce mi to, transfer - offer to clubs.
Danas, vidi prosek godina 28,2. To je to iskustvo koje mi je potrebno. Napadac, 17 godina u prvom timu, na kaljenje u Portsmouth, pa kad sazri za par godina eto njega nazad
Originally posted by Reise View PostDa nije bilo njega u 2. poluvremenu, Liverpul ga centra ne bi prošao. Samo on je mogao da iskreira nešto.
Njemu često ostaje cela desna strana da uradi nešto. Salah ulazi u sredinu, i na strani imaš samo Arnolda da obezbedi širinu. Velika je to odgovornost za klinca od 20 godina. On u napadu često više igra krilo nego beka.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostIzgleda da je Milner devojka za sve,nema mi logike da kad je Gomez povredjen ti jedinog rezervnog desnog beka saljes na pozajmicu,ocigledno je zamislio da mu Milner krpi sve rupe.
Ne znam šta je problem da Milner iskrpi možda jednu utakmicu, ali verovatno nijednu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Izgleda je sve gotovo što se tiče Arsenala i Denisa Suareza.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Kako se neko zaebava u tom Arsenalu.
Ne mogu utakmicu da spoje sa dva zdrava štopera, i šta oni urade, odu i kupe veznjaka.
Menjaju se štoperi bukvalno na poluvremenu jer ne mogu da odrade celu tekmu.
Ali ajde, valjda odu i po štopera, mada nešto ne verujem.
p.s. Mada sad kad pogledam, Suarez na sredinu, a Dzaka da krpi na štoperu, ima logike...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment