Sa 3 stopera ? Bas se proslavio sa takvom formacijom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mnogo je ofanzivan Walker, kapiram da Danilo nece prelaziti centar.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Igrao je Laporte nekoliko utakmica kao levi bek. Ne verujem da će sad igrati 3. stopera. Pre mi deluje da Pep defanzivno više gotovi njega nego Zičenka ili Delfa. Možda i grešim...
Ova sredina Liverpula mi se baš ne sviđa. Ovo mi govori da idemo tamo da igramo na kontre.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
Nadam se da je Laporte lijevi, a ne Sane wing back. To bi bila katastrofica u najavi.
Danilo prije Vokera nema smisla. Voker je brutalan u oba pravca, a brainfartovao protiv Lestera vec. Danilo je defanzivna nula uglavnom, svako krilo ga je u Spaniju vozalo, ali bas svaku. Nije se mnogo popravio u Sitiju koliko sam gledao u 1v1 siguacijama, poklon bi za Manea trebalo bit.
Klop sa ovom mrtvom sredinom.
Obojica mi se cini da overthinkuju, kao skoro i svaki put.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostKoji je ovo komentator? Ne mogu ga slusati.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment