Daleko je Arsenal od ovog prvog trojca gore sto se igre tice. I Chelsea je vise pokazao rekao bih iako ni oni ne blistaju. Mozda United cak moze do cetvrtog mjesta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hahah. Kakav bi ovo gol bioKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Moram reći da je više nego čudno da Emeri izbaci Ozila i Lakazeta iz igre do 60og minuta, a ostavi trio Toreira-Genduzi-Dzaka. Još im doda Ramzija.
I na kraju imaš poluvreme gde Arsenal nije ni šutnuo kako treba.
p.s. Ispravka, 1 šut ukupno u drugom poluvremenu. Koji je bio blokiran.Last edited by z0La; 26-12-18, 20:10.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ma može da ih ne ceni, ali ne vadiš iz igre igrače koji mogu potezom da reše utakmicu. A nemaš bolje od njih dvojice...
Gledam celo poluvreme 10000 dodavanja između sebe trojke Dzaka-Toreira-Genduzi na sredini. Nijedan nema spospobnost kao Ozil da jednim pasom izbriše linije i izbaci 4-5 protivnika.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostMa može da ih ne ceni, ali ne vadiš iz igre igrače koji mogu potezom da reše utakmicu. A nemaš bolje od njih dvojice...
Gledam celo poluvreme 10000 dodavanja između sebe trojke Dzaka-Toreira-Genduzi na sredini. Nijedan nema spospobnost kao Ozil da jednim pasom izbriše linije i izbaci 4-5 protivnika.
Lakazet ili sa klupe ili izlazi oko 60-70 min, nevjerovatno. Juris gol a vadis 2 najkreativnija igraca da bi ubacio beskorisnog Iwobija
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
I ja mislim da je ušao u prvih 11 pre nego što je trebalo. Ima on dobrih poteza, ali i dosta loših. Ali ajde, 19 godina...
Ne znam kakav problem ima Emeri sa Lakazetom. Na početku sezone mu nije uopšte počinjao tekme, a i sad često počinje sa klupe. Nije Laka loš da je za klupu. Nešto se on ne uklapa kod Emerija. Neka taktička zavrzlama. A i gledam, sve je Lakazet nezadovoljniji sa ovim izlascima. Prošli put je baš hejtovao što ga izveo. A i ovaj put nije bio srećan.
Svakako večeras nije trebao da ih vadi. Ne sme Ivobi da ti bude najkreativniji igrač u timu, nikako. Remzi igra čisto onako. Povuče ponekad, ali u suštini ne grize kao pre. Zna i on da ide sigurno...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ma Remzija uopste ne bih ubacivao osim ako vodim pa da odmorim neke igrace.
Decko se steka samo tako, sto je i normalno.
Ma ona njihova serija je bas nerealna bila, tek ce oni pad da dozive. Dosta je tu prosjeka
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment