Originally posted by limun
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Srećni golovi, ali sreću treba i zaslužiti. A danas smo je definitivno zaslužili. Dominacija na celom terenu svih 90 minuta.
Fabinjo igrač utakmice za mene, iako je Šaćiri dao dva gol.
Hvala na čestitkama navijačima Junajteda.
A što se tiče navijača Liverpula, slavite pobedu. Ne znam kako možete da se raspravljate 5 minuta posle pobede u najvećem derbiju za nas.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa on to jeste, on se prvi tim ponosi. Drugo nije na forumu, kad bude mislice o njegovim malim osjecanjima. Trece direktno vrijedjas clanove foruma i to vrijedjas glavase foruma. Nemoj to da radis vise.sigpic
Comment
-
Originally posted by SOMI View PostKoliko se sjecam i Dzaka je pokazivao isto kao i Seciri pa ga ne mrzite toliko, a da ovaj prvi ne igra za Liverpul.sigpic
Comment
-
Originally posted by SOMI View PostKoliko se sjecam i Dzaka je pokazivao isto kao i Seciri pa ga ne mrzite toliko, a da ovaj prvi ne igra za Liverpul."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostTreba reci da United odlicno kornere brani. To im je najbolja stavka tima. Guranje dvometrasa se negdje i isplati.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by SOMI View PostKoliko se sjecam i Dzaka je pokazivao isto kao i Seciri pa ga ne mrzite toliko, a da ovaj prvi ne igra za Liverpul.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ja Šaćirija poštujem, šta bih dao da Srbija ima igrače koji bi bili ponosni na to šta su. Ali ne može to u Srbiji, pre su ljudi gajili šljive i pili rakiju, sada samo rastu limuni i pije se limunada. A limunada jeste zdrava, ali te domaća rakija prodrma.
Niko Šaćirija ne vredja, ti si ga najviše uvredio, stavio si mu srpsko prezime. Da mu kažeš u lice Šaćirović pljujuo bi te u najboljem slučaju.
Boli njega penis za koga ti navijaš.
Comment
-
Originally posted by limun View PostMozda sam ja siptar pa ga volem.
Nebitno, moje je pravo da ga simpatisem, vi ga vredjajte kolko vam je volja, bitno je da trpa golove.
Ti nisi debil, niti totalno neinformisan da ne znas kakav status Govanace (ispravka govance) ima ovde. Sve sto radis je smisleno provociranje, sto je ok, ali tema koju obradjujes i preko koje provociras je najgora moguca. Tako da si kao sto rekoh kao covek truba.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment