Kako ovaj Lindelöf ima vecu minutazu od Baija...jedan bezi od lopte a drugi ide glavom na kopacku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostOdučili od života sa 1-0 koliko su pukli u Italiji. Jako odučavanje od života, nema šta. Sreća neka jebem li ga. Napoli baš baksuz bio. Inače su igrali bolje i od Liveprula i od PSG grupu.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostOdučili od života sa 1-0 koliko su pukli u Italiji. Jako odučavanje od života, nema šta. Sreća neka jebem li ga. Napoli baš baksuz bio. Inače su igrali bolje i od Liveprula i od PSG grupu.
A pošto vidim da nisi gledao tu tekmu, pogledaj, pošto je realan rezultat bio jedno 5-1.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Comment
-
Nisam gledao Napoli u Engleskoj ali sam gledao sve ostale tekme. Naravno bio sam na Zvezdi genijalci Napoli je odučio PSG u obe tekme, dobio Liverpula, Zvezdu, jedino kiks kući sa Zvezdom, a tu je taj Liverpul pukao 2-0.
Loša sreća za Napoli.
Realan rezultat? Pa realan rezultat je bio da Napoli dobije obe sa PSG pa ništa. Batalite me realnih rez
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostPostovani clanovi, prije svega zelimo da se obratimo simpatizerima/fanovima Liverpoola i Uniteda. S obzirom da se sprema dugo ocekivani derbi zelimo da vas zamolimo sljedece. Budite korektni, ne nasjedajte na bilo kakvu vrstu provokacija. Sva tri moderatora ce pomno pratiti forum tako da nema potrebe pravdu uzimati u svoje ruke. Svaki vid odgovora na neku vrstu provokacije bit ce sankcionisan istom mjerom kao i provokacija. Zivi nam bili i neka pobjedi bolji. Ostanite gospoda kao i do sada.
Zbog cega sam ja dobio i ban, zato sto sam skrenuo paznju na to.Last edited by Brian McShtull; 16-12-18, 17:52.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPogrešio jesam naravno, mislio sam da će pobediti Napoli u Engleskoj. Ali tu sad svoditi celu grupu na jednu utakmicu, smešno. Liverpul trebao komotno da ispadne.
Da ne spamujemo temu, samo sam hteo da te čujem.
Gol nas ubio. Psihički su nenormalno pali. Nadam se da će ih Klopp trgnuti u drugom poluvremenu.
Fabinjo igra najbolju utakmicu otkad je došao.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Comment