Sheffield Wednesday u jednoj slici.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Komentator na meču Huddersfield - Newcastle prenošenom na SK8 je ceo meč za igrača Newcastlea Ciarana Clarka govorio da je Tonny Smith.Last edited by Mags Serbia; 15-12-18, 18:23."What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson
Comment
-
Poraz Barnlija, poraz Hadersfilda, poraz Fulama, dakle računica je jasna, sutra ništa osim pobede ne dolazi u obzir, pa da se lagano izvlačimo iz zone za ispadanje.Last edited by DžonDon; 15-12-18, 20:11.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostLiverpool je od top5 ove sezone dobio samo Totenhem, ostalo remizirao. Generalno neubedljivo deluju u derbijima previse povuceno a takve tekme su Murinju poslastica. Po meni X2.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Comment
-
Pa to je cinjenica, realnost, bilo tebi smesno ili ne. Junajted je trenutno daleko ispred top 5 klubova, negde u rangu sa Watfordom ili WH, gledano po igri naravno. Ali derbi je ovo, trenutna forma je zanemarljiva u ovakvim mecevima. Murinjo ne juri nista ove sezone, ne ocekujem standardan autobus.
Comment
Comment