Originally posted by Whiskey
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Whiskey View PostIstina sto kazes za cupavog. Ja ne znam sta ljudi vide u njemu, kad god da gledam lik je ubjedljivo najlosiji, ono wtf?sigpic
Comment
-
Originally posted by Whiskey View PostOva ekipa je blago receno jedna obicna karina. Pa ovdje bi jedino Hazard mogao igrati u prvih 11 Citya i Liverpula i nitko vise. Imamo najgore bekove od top ekipa (Alonso je uvijek bio los, a Azpilicueta nije za ovaj sistem, to je sad bar ocito), napadac, desno krilo, jedan stoper isto ne valjaju kurcu
Fabregas? Sta reci? SAD ili Kina je za njega, nesto slicno ko Runi ko nas.
Willian? Bivsi igrac, teska olupina od igraca sada i sreca pa ga ne uzesmo od vas, imamo i previse problema i ovako.
Trebace Sari da procisti ekipi u dovede ono sto mu treba.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Uvijek sam za Alonsa govorio da je bas prosjecan. Mnogi su mislili da se radi o dobrom igracu, iskljucivo zbog statistike i njegoviu slobodnjaka. Ali to je to, jedina stvar u kojoj je dobar su slobodnjaci i nista vise. Igrac za prvu ligu federacije BiH, a ne za PL
Comment
-
Junajtedovi igraci treba da budu srecni sto su svi zavrsili mec.
Koliko vec meceva Mancester ne zna za pobedu u PL. Tri neresena vezana i poraz od Sitija. Znaci cetiri jel tako? Od mogucih 12 bodova osvojeno 3. Mnogo je to, premnogo prosipanja. Top 4 je predaleko.
I onda mozemo vrlo lako da imamo situaciju u kojoj Zoze Murinjo za tri sezone koliko vodi slavni klub ima jedno drugo mesto i dva puta zavrsava van top crtiri. Nedostojno njegovog renomea bi to bilo. Lose bas.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment