Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Whiskey View Post
    Istina sto kazes za cupavog. Ja ne znam sta ljudi vide u njemu, kad god da gledam lik je ubjedljivo najlosiji, ono wtf?
    Laz.
    IMG-20190614-192941
    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Istina sto kazes za cupavog. Ja ne znam sta ljudi vide u njemu, kad god da gledam lik je ubjedljivo najlosiji, ono wtf?
      Hitar je, dosta se brzo krece i masu trci, sveprisutan je, ima on i solidan pas ali je nejak i jednostavno smijesan u duelima i konstantno mu daju faulove, njega kao ne smije niko da takne. Definitivno nije za prvi tim nijedne premijerligaske ekipe ali kad ojaca ako ne izgubi na brzini moze biti solidan igrac.
      sigpic

Comment

• Uz sav hajp i seriju bez poraza, Arsenal ne može ovaj očaj i ruglo od Junajteda da dobije. Još pritom dosta prljava igra, mislio sam da su to gospoda.

Ništa, još 2 boda dalje od svih gore, top 4 bi čudo bio.

Comment

• Izgubili bi pritom da im nismo poklonili dva gola. Murinjo bas propao kad ne mzoe da dobije Arsenal i Emerija, mozda je vrijeme za penziju, kad ti ne mozes svoju najbolju musteriju da pobijedis onda je stvar krajnje zabrinjavajuca.
          sigpic

Comment

• Emery aka Kristijan Golubovic mu je bas bio musterija redovna
            DALE 1992-2020
            NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Odmor mu svakkao treba koliko luta.

Comment

• Ako celzi izbori top 4 sa ovom ekipom, to ce biti uspijeh

Comment

• Totenhem najjača ekipa u ligi, svi ih nešto sprdaju a oni sa smiješnim trošenjem opet ispred. Da im se sagne svako osim Sitija i Liverpula.

Comment

• Siti već na +8 u odnosu na sve osim Liverpula. Mi ako i kad padnemo, to će biti kraj ove sezone što se tiče šampiona.
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Mislio sam da će Čelsi moći da se suprotstavi Sitiju sljedeće kolo, ali su i oni u očajnoj formi.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                        Mislio sam da će Čelsi moći da se suprotstavi Sitiju sljedeće kolo, ali su i oni u očajnoj formi.
                        Čelzi i Arsenal su nivo ispod, oni će se boriti za 4. mjesto, Totenhem treći a Siti i Liverpul prvi i drugi. Ako se digne Junajted može biti peti.

Comment

Ova ekipa je blago receno jedna obicna karina. Pa ovdje bi jedino Hazard mogao igrati u prvih 11 Citya i Liverpula i nitko vise. Imamo najgore bekove od top ekipa (Alonso je uvijek bio los, a Azpilicueta nije za ovaj sistem, to je sad bar ocito), napadac, desno krilo, jedan stoper isto ne valjaju kurcu
                          Alonso se raspada, protiv Fulama i danas nije imao jedan jedini dobar potez.

Fabregas? Sta reci? SAD ili Kina je za njega, nesto slicno ko Runi ko nas.

Willian? Bivsi igrac, teska olupina od igraca sada i sreca pa ga ne uzesmo od vas, imamo i previse problema i ovako.

Trebace Sari da procisti ekipi u dovede ono sto mu treba.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                          Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Uvijek sam za Alonsa govorio da je bas prosjecan. Mnogi su mislili da se radi o dobrom igracu, iskljucivo zbog statistike i njegoviu slobodnjaka. Ali to je to, jedina stvar u kojoj je dobar su slobodnjaci i nista vise. Igrac za prvu ligu federacije BiH, a ne za PL

Comment

• Junajtedovi igraci treba da budu srecni sto su svi zavrsili mec.

Koliko vec meceva Mancester ne zna za pobedu u PL. Tri neresena vezana i poraz od Sitija. Znaci cetiri jel tako? Od mogucih 12 bodova osvojeno 3. Mnogo je to, premnogo prosipanja. Top 4 je predaleko.
                              I onda mozemo vrlo lako da imamo situaciju u kojoj Zoze Murinjo za tri sezone koliko vodi slavni klub ima jedno drugo mesto i dva puta zavrsava van top crtiri. Nedostojno njegovog renomea bi to bilo. Lose bas.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kakva izjava Murinja posle meca, lik je prso s mozgom. Arsenal dosao po bod
                                IMG-20190614-192941
                                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Working...
                                X