Stvarno Miki dovoljno se mucimo i patimo sa ovima, nema potrebe da toliko konstantno dizes tenziju. Oni ovo ne citaju -.-
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNaveo si sam, kapiram da ga mrzis i ja ga ne volim ali nema potrebe sa ovakvim prozivkama
Sent from my MI 6 using Tapatalk
0:2gubis, nekako ti igraci vrate do 2:2 na pol i sta ti uradis? Jebeno nista
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Gledaj mu dribling koji pravi kontru.
Stvarno ne verujem šta gledam. Jeste i pre bio nonšalantan, ali ovo je vež zaebancija. Ja ne znam kako ga trpe saigrači. Ne igraju ni oni bolje, ali se bar trude. Ovaj sve pogubi što je mogao. Kontra za kontrom.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostGledaj mu dribling koji pravi kontru.
Stvarno ne verujem šta gledam. Jeste i pre bio nonšalantan, ali ovo je vež zaebancija. Ja ne znam kako ga trpe saigrači. Ne igraju ni oni bolje, ali se bar trude. Ovaj sve pogubi što je mogao. Kontra za kontrom.
Ovo je sramota kamo se postavlja, sta radi.
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаLast edited by Miki28; 01-12-18, 20:15.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostIgracki sigurno nije, ima srece sto igra u Sitiju, a svakako je Sane duplo bolji igrac i za ovo malo vremena sto je proveo na terenu mnogo vise pokazao. Pa evo danas je bio igrac meca, statistika nista ne pokazuje.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Ne mogu da verujem kakvo sam drugo poluvreme odgledao.
Protivnik vodi 2-0, das dva gola, vratis se. I onda kada u drugom poluvremenu treba da ih stisnes i okrenes ti im das loptu u noge, povuces se i ne napravis bukvalno nista za celo poluvreme.
Jos je Soton bio taj koji je nesto pokusavao.... Pih... Bas mi je ovo nerealno lose.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment