Juce bas aktivna tema, Junajtedovci od ocaja do sjaja, Murinjo licno da ljubi Marsijala i Soa, a moze i Rasforda. To je onaj deo tima koji je kritikovao kad izgubi a da im sansu. Derbi dobar, steta za lose sudjenje. Mislim da je potreban Liverpulu onaj njihov atomski presing, VVD i Alison su sada iza. I dalje mislim da fali taj ofanzivni vezni, neka 10ka. Zanimljivo je ovako citati jutro posle
Slazem se sa Z0Lom, prerano si Adame digao ruke od Liverpula i titule. Iako Pep ima sistem verujem da mu je LS prvi cilj. Iako su dobili Totenhem, moglo je biti drugacije. Lamela. Evo ide im derbi Mancestera pa duel sa Celsijem. Nisu tako ubitacni u gostima. Zanimljivo mi je kako niko ne pominje Celsi u toj borbi za trofej. Mozda i bolje tako.
Slazem se sa Z0Lom, prerano si Adame digao ruke od Liverpula i titule. Iako Pep ima sistem verujem da mu je LS prvi cilj. Iako su dobili Totenhem, moglo je biti drugacije. Lamela. Evo ide im derbi Mancestera pa duel sa Celsijem. Nisu tako ubitacni u gostima. Zanimljivo mi je kako niko ne pominje Celsi u toj borbi za trofej. Mozda i bolje tako.
Comment