Keita Robertson kao Serž Milinka i Seno Lulić
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Drugo poluvreme odlično. Kako samo onaj izbaci sa gol linije
Plus nedosuđen čist penal nad Ingsom, umalo nogu čovek da mu polomi.. Na kraju, bod. Šta je tu je, ali ostaje žal, mogla su sva tri.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAnkee otisla sigurno od TV-a da ruca i eto
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostŠteta, što će se opet gledati u leđa Unitedu kao i prethodnih 28 godina.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Očekivan rezultat LFC, WH je jednostavno ovako trenutno sklopljen pod Pellegrinijem laka meta, previše neuigrani, a rizikuju sa high line-om.
Naby trči sprint u 85. minutu, ludilo.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostBarnli mrtav u drugom ,realan rezultatKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Šon Dajš ima i ove sezone da mnogim favoritima lomi zube. Čvrst bedem ispred Harta odoleo i naletima Sotona.
Simpatična družina sa Taf Mura uveseljava široke narodne mase i nama kladioničarima čupa kosu sa glave [emoji23]
Konačno se i Tom Hiton vratio u protokol posle odsustva od skoro godinu dana.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Esam reko da je Keita sad glavniOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kakav god da bude rezultat Arsenal - Siti, nikakav to pokazatelj nece biti sto se tice ove sezone. Arsenal je godinama unazad tako nekonstanta ekpa, da je to strasno. Dobice nekog iz TOP4, a gubice se protiv ekipa iz srednjeg, cak i donjeg dela tabele. Najvise vole da posustanu u poslednjem delu sezone.
Siti moze samo da bude kao LFC danas. Da pokazu kakvu igru ce igrati i koliko ce golova moci da postizu.
Arsenal ume da iznenadi, ali mislim da je Siti bas puno iznad njih.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
Comment