Kako se grle ko Musolini i Hitler hahahhaah sile osovine
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bod kao kuca
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Alukard View PostNe mogu da verujem da je tebi milner top klasa koja nam treba. Da,sa 32 godine je postao top igrac. Nije dovoljno dobar kao dugorocno resenje.
Naravno da nije tu kao neko dugoročno rešenje, ali dok igra dobro, neka ga.
Igrač u formi se nikad ne vadi iz tima, makar imao i 40 godina.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJa nisam rekao da je on top klasa, ali čovek trenutno igra dobro i obavlja sve što se traži od njega. Ne razumam zašto bi vadio igrača koji dobro igra, nebitno pa makar i Minjole igrao na sredini ako igra dobro.
Naravno da nije tu kao neko dugoročno rešenje, ali dok igra dobro, neka ga.
Igrač u formi se nikad ne vadi iz tima, makar imao i 40 godina.
Comment
-
Originally posted by Alukard View PostSlazem se da se igrac u formi ne treba vaditi iz ekipe. Ali mora pored njega da imamo neku top klasu. Milner kao backup. Mi nemamo.
Što se tiče klase, moramo biti strpljivi sa Keitom i Fabinjom. Dobro je za sad da ima neko da ih pokrije dok se totalno ne priviknu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
City i Liverpool ce se boriti za titulu ove godine, mj sa arsenalom i spursima za cetvrto. Cim Eden padne u formi, mi smo gotovi, nadao sam se da ce Morata proigrati ali od toga ocito nema nista. Bez boljeg napadaca mi se ne mozemo boriti za titulu.
Comment
Comment