Ne gledaš Liverpul uopšte Uroše. Gledaš 20 minuta utakmice i po tome komentarišeš celu sezonu. Taj Milner je jedan od boljih igrača ove sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NSG View PostZnaci gledao si duel proslogodisnjeg 5 i 4 u PL a ne derbi Italije za koju kazes da je bolja
Liverpul i Junajted hajpuju Freda i Fabinja(dobar igrač) a Chelsea mrtav ladan dovede. Žoržinja i Kovačića.
To da su uradila prva dva kluba ne bi moglo da se živi od hvalospeva.Last edited by Cassius Clay; 29-09-18, 20:07.
Comment
-
-
Originally posted by Alukard View PostPo tebi milner ima sta da trazi u startnih 11 u ekipi koja juri titulu?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ja sam i prestao. Gotivim Chelsea i Lfc sada pa neka bolji pobedi svejedno mi je, može i United samo ne City. Gledam fudbal i uživam.
Malo je to licemerni od mene kao ne navijam zbog Hendersona i Milnera i slično ali smučio mi se klub baš zbog tih mesara britanskih.
Ovako se gubi/dobija titula. Jako važna utakmica.
Comment
-
PfffffffffOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment