Zbog cega bi pre igrali Chapmionship nego PL? [emoji848]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostEvo čeka se Mančester, gledaju mi se jako Valensija, Fred i Lukaku, Pogba. Nadam se da će Marsijal sa igra. Dečko je klasa, pokazao bi on to. #MaurinjoOUT
Portugalac, koliko primamo golova za jedno poluvrijeme?
Послато са SM-G965F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPa što me to pitaš gde znam, to sam i ja isto pitao ali vidim u praksi da je istina. Svonsi je pre samo banuo u ligu, Kardif je uvek bio veće ime. Koliko sam upućen, a nisam puno. Evo i sad će ispasti i to nekako svi znaju.
Za promociju u PL se dobijaju ogromne pare, ali za ostanak u PL u sezoni posle promocije se dobija duplo.
Comment
-
Originally posted by limun View PostNisam bio kuci, pogledao sad hajlajtse. Ok, lepo igraju, mada pre prvog gola ne znam sto onoliko nasrcu na igraca koji sprinta po sredini terena, nema potrebe. Onaj penal u PL nikad ne bi dosudili, cak ni faul. Ali je dobar tempo, to ne mogu poreci.
Dobar fudbal u sustini, ali nikako se ne moze izvuci zakljucak da je to neki superiorniji nivo fudbala od PL.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by limun View PostIspasce jer nisu dovoljno dobri, a ne zbog toga sto zele da ispadnu.
Za promociju u PL se dobijaju ogromne pare, ali za ostanak u PL u sezoni posle promocije se dobija duplo.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPa što nisu uložili kao Fulam i slično? Nije to nikakva teorija zavere, da li je to neka računica šta li je, baš me briga. Ja i ne želim da tvrdim to, samo eto sumnjam da će Kardif ostati ikada u ligi duže od sezone.
Bravooooo
Cardif 1. Pol. 1+ @ 2.90
Usere me na kraju
Comment
-
Da Miki to krilo koje sam ja gledao jos u Viganu,dok je igrao i doveden kao desno krilo ,a on cak i kod Murinja ne igra klasicnog DR jer to i nije,vec se stalno ubacuje gore,jer mu je to primarna pozicija,al posto tvoji omiljeni vlasnici nemaju kes da kupe ni desno krilo, a ni beka Valensija pokriva sve i igra vrhunski kod Moua,non stop u 33 godini
A ko je rekao da ne zna da da gol zna, i davao ih ,i da te obavestim ne samo za MU nego i za Vigan ,Ekvador, za krilo je i normalno da zna da ume da zategne
Za tebe je i Mozes i CFC vrv DR,jer ga je tu stavio Konte tj
Sutra neko DDG da stavi da bude spic ,on ce za Mikija biti spicLast edited by 61563; 02-09-18, 15:36.
Comment
-
Jel to onaj isti Valensija koji je igrao kod Fergija, Mojesa i LVG desnog beka?
Preskocio si ti te godine onda.
A ko bi rekao do Uki legende.
Ispao si faca za ovo zadnje, presmijesno
Послато са SM-G965F уз помоћ ТапатокаLast edited by Miki28; 02-09-18, 15:51.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment