Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rogers Cup 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemoj molim te vise taj blok ritern osim ako bas ne mora.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja ne znam koji je andrak sa tim blok riternom
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Iščupa, mislio sam na 0-40 da je to gotovo.

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
          Nema problema Olja.

Ne moram ja više ni jedan jedini post napisati o Novaku, tenisu, itd.

Suština je da sam ja rekao da mislim da Novak ne treba da bude ili izgrava mentora tolikom broju tenisera, jer to ne rade ni Federer, Nadal, da ne pričam Mari, Wawrinka, itd. već da se fokusira na sebe. A i porodicu i druge obaveze ima.
          Rekao sam uz psovku, opet, za mene je suština bitna.

Ako je ovo za ban, samo mi daj vremena da ostavim prognozu za PL celu sezonu, što mislim da je korektan zahtev sa moje strane.
          Nema potrebe za patetikom, niti izigravanjem zrtve. Takvo ponasanje nije dozvoljeno, opomenut si...kraj.
          I nema ubedjivanja sa mnom.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Nema potrebe za patetikom, niti izigravanjem zrtve. Takvo ponasanje nije dozvoljeno, opomenut si...kraj.
            I nema ubedjivanja sa mnom.
            Poštujem te i slažem se.

Ujedno je ovo i moja odjava sa Tenis pdf-a.

Pozz

Comment

• Hahahahah, sve nezne duse na ovom forumu
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Ovakva njanjava igra i ne dozvoljava da se pojavi iole pristojan ritern i obrnuto.
                sigpic

Comment

• Srecom pa poklanja Stef
                  sigpic

Comment

• Ajmo sad brejk

Pih ni blizu.
                    Last edited by torpedo; 09-08-18, 20:28.

Comment

• Pa sta bude
                      Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!

Comment

• Marko molim te razmisli, pusti neka prespava, steta bi bila da ne postujes na tenisu.
                        sigpic

Comment

• Krakonja fra Brne ne bi sest gejmova ukupno vidio da Novak iole zapne.
                          sigpic

Comment

• Novak je definitvno odlucio da se bori ali jos uvijek nije nasao rjesenje i pored toga sto je dobio set.

Comment

• Bolji je mnogo kad udari cisto i duboko, ovaj moze da stigne jednu ili dvije lopte, posle toga potpuno ispada iz balansa, cak i drop protiv njega treba forsirati, posebno kad se malo odalji od linije.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by MarkoNFL View Post
                                Poštujem te i slažem se.

Ujedno je ovo i moja odjava sa Tenis pdf-a.

Pozz
                                Još jedna recka.

Comment

Working...
                                X