Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostKako sta je dobro jbt, pa covek mnogo dobro radi sa visokim igracima. Sto je operisan od smisla za glavnog trenera to je druga stvar, ali u tom uzrastu svakako nisu presudni rezultati.
Jedino sto valja kod njega.
Comment
-
Originally posted by chofy88 View PostKad ste vec kod toga, kako se zove centar Mege, msm da sam cuo da je '95 godiste?
Inace nadam se da ce Bobi biti na Dudinu spisku , dobro bi nam dosao takav centar kao backup Krsticu.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Miloš Teodosić, Stefan Marković, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Bjelica, Nemanja Dangubić, Vladimir Lučić, Vladimir Micov, Novica Veličković, Duško Savanović, Milan Mačvan, Zoran Erceg, Stefan Birčević, Nemanja Nedović, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac, Đorđe Gagić, Dejan Musli.
Bogu hvala, nema vise Milenka Tepića, Aleksandra Rašića, Marka Kešelja, Koste Perovića, Uroša Tripkovića i Ivana Paunića. Za Keselja mi je mozda malo krivo, ali za ove ostale izuzetno drago sto nisu na spisku.Last edited by Batman; 06-06-13, 12:25.
Comment
-
Misko progurao Andjusica, Dangubica i Muslija.
Ljubi ce se najverovatnije ostvariti zelja, Bogdanovic ce ici na EP.
Cudno mi je sto nema na spisku Milosavljevica, Tripkovica i Marjanovica.I ne samo to, zar Erceg, Savanovic i Macvan nisu otkazali?
Ladno sam se utripovao da na spisku nema Micova.Last edited by Ricma; 06-06-13, 12:33.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostMisko progurao Andjusica, Dangubica i Muslija.
Ljubi ce se najverovatnije ostvariti zelja, Bogdanovic ce ici na EP.
Cudno mi je sto nema na spisku Milosavljevica, Tripkovica i Marjanovica.I ne samo to, zar Erceg, Savanovic i Macvan nisu otkazali?
Comment
Comment