Vasa Micic ne bi meni ni igrao ako ce Markovic pristati da igra. Mislim, Vasa je ogroman talenat ali ako Markovic igra, ne moze on. Sto se tice igraca koji ne bi trebali da igraju, svakako Paunic, Rasic, Tepic, Perovic nemaju sta da traze. Mada, kao sto je Mac rekao, Tepic 300% igra, iako ne moze da se izbori za minutazu u Cajasol-u. Ja se samo nadam da nece biti ispala oko Micova, posto ga Duda nije ni zvao nikako, osim kada je bio povredjen. Uvodjenja u reprezentaciju ne treba da bude za sada, osim Bogdanovica, sto se mene tice. Micic moze da igra samo ako Markovic nece da igra. Decko ima 19 godina, neka ga jos u mladjim selekcijama, nema on teskih utakmica niti dovoljno iskustva, a i Nedovic u krajnjem slucaju ima prednost.
Postepeno podmladjivanje je u slucaju da je ekipa stara, nemamo mi sta da podmladjujemo tim koji je mlad jbg tamo. Kod nas je Krle sa 29 godina najstariji, ostali su mladji od njega. Jedino jos Savan moze u tu kategoriju starijih igraca.
Postepeno podmladjivanje je u slucaju da je ekipa stara, nemamo mi sta da podmladjujemo tim koji je mlad jbg tamo. Kod nas je Krle sa 29 godina najstariji, ostali su mladji od njega. Jedino jos Savan moze u tu kategoriju starijih igraca.
Comment