Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne bacaj hate na Tea..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
A jbg, ne moze i on sam da igra. Podbacila je cela reprezentacija na Eurobasketu, ali isto tako je on bio nas najjaci igrac na SP-u u Turskoj gde bi igrali finale da nije bilo kradje...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
BRUKA!
Dok traju olimpijske igre, bivsa Jugoslavija igra prijateljske turnire.
Sramota za sve nas zajedno!
Zemlja(e) profesora Petrovica, Koraca, Drazena, zemlja(e) Novosela, Slavnica, Kicanovica, zemlja(e) Djordjevica, Divca, Bodiroge, Kukoca, Radje, zemlja(e) gde je kosarka nacionalni sport i vise od toga!
Mi danas komentarisemo kako su Litvanci namucili Amerikance, umesto da je bar jedna zemlja bivse Jugoslavije u Londonu.
Radujemo se uspesima u tenisu, a do pre 4 godine 80% ljudi kod nas nije ni znalo da je tenis olimpijski sport!
Radujemo se uspesima Cavica i Kim Pavlin, kojoj nedostaje "ekspiriens" za ovakvo takmicenje, a nekada smo jedva cekali olimpijadu samo zbog duela sa Amerima...
E moja Jugoslavijo!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDa nije u glavi bio ubedjen da je najjaci na svetu bilo bi drugacije. Ne moze plej da ima toliko izgubljenih lopti i da bude suter pre nego asistent, zapravo moze ali onda te Rusi poseru po glavi i ides kuci.
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostSa svim reprezentacijama protiv kojih smo igrali probijali su nas na Teodosicu koji je mrcina, covek nije odigrao postenu odbranu u zivotu, forsira onaj sut nerealno, hiljadu puta sam se pokajao sto je dao protiv Spanije jer je posle sutao 1000 puta za 3 sa 8 metara. Dzaba mu sve asistencije kad nas stalno preko njega buse naravno jace reprezentacije..Ali nije on jedini krivac..Duda je trebao lepo da ga posalje na klupu.
Realno,on je odlican,mnogo je napredovao,pogotovo prosle godine za vreme EP,ali ne moze on izgurati veci deo utakmice.Nema dovoljno kreativnosti.sigpic
Comment
-
Bravo Nemanja...sigpic
Comment
-
Dobili smo Turke danas 89-79.
Stimac 19 poena, Teo 14, Rasic 13 i Nedovic 11.sigpic
Comment
-
Drago mi je zbog Stimca, moze on biti i vise nego back-up za Krleta u pojedinim utakmicama.Svakako moze biti samo korisniji od Koste, mada ko da je to tesko.
Samo neka ovako nastavi, brzo ce pasti u zaborav Rakovic i Raduljica za koje su vrata reprezentacije nadam se zauvek zatvorena.
Comment
Comment