Originally posted by Karamazov
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kao pojava je interesantan ljudima i žele imati sliku sa njim.
Amerikanci su videli u njemu mašinu za pravljenje para.
Čak je i glumio u filmovima.
I meni je nekada bilo bljutavo ono što su radili sa njim i na šta je on pristajao, al vidim da njega boli stojko.
Lepo se zabavlja i mlati pare.
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostOvo su ipak samo prijateljske utakmice, ako se sećam mi smo i pred svetsko bili na Akropolj kupu. Istina je da bih Šegija voleo gledati u dresu reprezentacije na nekom takmičenju ali mislim da Kokoškov već ima u glavi 12 igrača a tu nije Dobrić.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Bobi je ozbiljan igrač u NBA, Milutinov jedan od dobrih centara u EL, ali ne i u top 5 centara EL. Kad je bio zdrav.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 1
Comment
-
Bobi ozbiljan igrac u NBA? Covek koji celu karijeru tamo igra kad je sve reseno i evo sada protiv Klipersa dobio je po 15-20 minuta jer je Dalas uzasan sa centrima. Opasno mi je tezak za gledanje u reprezentaciji, sutevi jednom rukom,s jedne noge, ledjna tehnika nema je, jedino moze da bude koristan ako dobije loptu da zakuca,u odbrani prespor, bilo koji drugi centar samo ne Bobi,Kuzmic i onaj Jankovic iz Partizana. Nece mi se ispuniti zelja. vodice Bobija da me nervira.
Comment
Comment