Sta ti otac kaze za Jokica,moze li on da postane bolji od Cosica,cuo sam da je Cosic prvi igrao na tako neki slican nacin,plejmejker u telu centra,samo je bio bolji u odbrani,lupao banane.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostMoj otac ima 79 godina, (čovek je starog kova,
vrlo nerado priznaje da je neko od nas u nečemu bolji.
Posebno ne u sportu u kojem smo nakon raspada SFRJ bili jedini pravi predstavnici ex-YU
škole košarke), mi je jednom priznao da u životu nikada nije gledao boljeg igrača
od Krešimira Ćosića, sledeći na listi mu je takođe jedan "izdajnik" Dražen Petrović.
Dražen jeste veliki igrač ali moje simpatije su uvek na strani Kukoča
Imao sam sreću da gledam te igrače iako sam dosta mlađi od tvog oca[emoji57]
Prvo veliko finale uživo sa sovjetima u Pioniru... Kića, Praja, Moka, Čosič...
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaLast edited by Samo Zvezda; 07-08-19, 21:04.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostMoj otac ima 79 godina, (čovek je starog kova,
vrlo nerado priznaje da je neko od nas u nečemu bolji.
Posebno ne u sportu u kojem smo nakon raspada SFRJ bili jedini pravi predstavnici ex-YU
škole košarke), mi je jednom priznao da u životu nikada nije gledao boljeg igrača
od Krešimira Ćosića, sledeći na listi mu je takođe jedan "izdajnik" Dražen Petrović.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ja sam Ćosića ukačio u njegovim poznim igračkim danima kada je igrao za Cibonu.
Bio sam tada klinac, i ne mogu se setiti baš ničega što bi mi ostalo u sećanju kao impresivno.
Više ga se sećam kao selektora Jugoslavije u periodu 1986-1988.
I u mom površnom sećanju je ostao kao neuspešan selektor.
Naknadnom pameću se srebrna medalja na OI 1988, bronze na SP 1986 i EP 1987,
ipak ne mogu nazvati neuspesima.
Međutim nama je svima ostala u sećanju ona utakmica protiv SSSR na SP 1986, kada smo prokockali 9 razlike za jedan minut.
Tada su bila i drugačija pravila, naime nisi morao da ideš na liniju penala kada te protivnik uvuče u bonus,
nego si mogao da uzmeš napad za svoju ekipu.
To nas je i koštalo poraza, jer verujem da bi sa penala nešto i pogađali,
te ne bismo gubili nesrećno lopte (čitaj mlađahni Divac), niti bi ovi pogađali one trojke sa ruba pameti.Last edited by Jaqen Hghar; 07-08-19, 21:19.
Comment
-
Sve sto to videli za jedno poluvreme protiv Finske Elem manje vise se slazem..Jezivo nadmocno izgleda Milutinov..lagano bi mogao u NBA..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Prezime se fino izucio, nije lose, nije losesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKako je odigrao Simanic?
Oh, wait....
Tesko ce neki podneti ovo susno vreme, vruci uhvatila3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostTeo mislim da vise nije onaj stari, Simonovic bleda senka,u padu je,ali Milosavljevic je na vrhuncu i treba da ide.Milutinov po meni treba da ide"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOd toliko Zvezdinih igraca na terenu ti se uvatis onog koji nije tu.
Tesko ce neki podneti ovo susno vreme, vruci uhvatila"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment