E ako je Vučić naredio ja se slažem apsolutno sa tim naređenjem.
Dakle dilema, trilema, zašto je Đorđević odstranio sa spiska Kalinu i Nedu je rešena i nema više potrebe da se o tom slučaju raspredaju razne (i sada vidim) pogrešne teorije koje zastupaju mmajstor, Wolfi, mark it zero & ja.
Kraj, finito.
Nije kraj, Raduljica je više Braduljica i zato je Muta insistirao na njegovom dolasku a cimer mu je žestoko protestvovao jer ga maltretira sa Metalikom i ne dozvoljava BMK, Teodosić je konačno pomerio guzu iz kumovog kafančeta a Bobi završavatreći četvrti deo Džon Viks i nema vremena za treninge (ili ima).
Braduljica svako jutro recituje Kadinjaču (da slučajno ne zaborave ti mrski grobari) muta ga cima za bradu i gladi ćelu selektoru...
P.S. ispašćemo u četvrtfinalu.
Dakle dilema, trilema, zašto je Đorđević odstranio sa spiska Kalinu i Nedu je rešena i nema više potrebe da se o tom slučaju raspredaju razne (i sada vidim) pogrešne teorije koje zastupaju mmajstor, Wolfi, mark it zero & ja.
Kraj, finito.
Nije kraj, Raduljica je više Braduljica i zato je Muta insistirao na njegovom dolasku a cimer mu je žestoko protestvovao jer ga maltretira sa Metalikom i ne dozvoljava BMK, Teodosić je konačno pomerio guzu iz kumovog kafančeta a Bobi završava
Braduljica svako jutro recituje Kadinjaču (da slučajno ne zaborave ti mrski grobari) muta ga cima za bradu i gladi ćelu selektoru...
P.S. ispašćemo u četvrtfinalu.
Comment