Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u košarci

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dobro, cak i da se uglavnom slazem sa tim... zadnju utakmicu nisam gledao, i s obzirom da je imao 9 izgubljenih lopti logicno je da je trebao biti zamenjen. Da li je to dokaz da je hemija losa u timu jer je nezadovoljan... ne znam ko, Jovanovic? Ne znam ni ko bi u ovom timu zamenio Pena... Pot, Djokovic, oni bi napravili razliku? Nisam siguran.

    Uglavnom, prica je da je neko od ranije nezadovoljan a ne nakon ove zadnje utakmice.

    Comment


    • Originally posted by dekkard View Post
      Grci su do sada igrali sa svojim C sastavom + Burusis, sad njega nema tako da...
      Nemam informaciju da je neko nezadovoljan, to se kao i uvek krije, ali nisu to glupi momci vide kako stoje stvari.
      Meni da 1 igrač izgubi 9 lopti pa odrobijao bi ga i pre kraja utakmice.Za Pena smo već odavno utvrdili da samo liči na košarkaša, mogao bi da se okuša kao glumac, Vlade da proba da mu završi nešto kao onomad što je pokušavao ženi.
      Zapravo ono što Đorđević konstantno greši, što daje igračima uloge koje oni ne mogu da iznesu. Bogdan je, recimo igrač koji je mnogo učinkovitiji kada igra iz drugog ili trećeg plana. Tako je igrao u Feneru, tako igra i u Kingsima. Pusti ga, jbte, ne pravi od njega MJ-a, manje da ima loptu i preveliki je pritisak na njemu celu utakmicu, i tada će da da 20-25 poena i ne mora da da nijedan poen u poslednja 2,3 minuta, neka drugi odlučuju, Teo, Kalina, Gudura sva trojica to rade odlično taman da su i postigli 5 poena pre toga.
      Samo malo da se uđe u glave igrača i svakome dati pravu ulogu. Ništa na silu.
      Upravo si sa ovim Teo, Kalina, Gudura pokazao koliko si ostrašćeni mrzitelj drugih boja.
      Ti da sudiš o Bogdanu. Pa nisi mu za prineti tacnu za piće.

      Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

      Comment


      • Bogdan je uz Tea, Bjelicu, i Jokica u grupi nasih vanserijskih igraca. Bez prisustva ove trojice logicno je da najveci broj napada ide na njega...pogotovo kad zbog odsustva jednog po jednog igraca nije bilo vremena da se napravi neka kolektivnija igra. Siguran sam da je Jovic bio prisutan, da bi i Sloveniju dobili. Na tom prvenstvu je jedino Spanija igrala kolektivno, pa im ni to nije bilo dovoljno... njih je Slovenija rasrafila 20 razlike.

        Comment


        • Pričao sam uopšteno ne konkretno vodeći se čistom logikom. Složili smo se da je rotacija trebala da bude šira, što zoveš igrače i ne pustiš ih da igraju? Pritom, pričamo o igračima koji imaju po 24, 25 godina, dakle, nisu deca.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

          Comment


          • Ako mislis na ovu zadnju utakmicu, verovatno je bio plan da se uzom rotacijom sa nasim najiskusnijim igracima Milosavljevic/Simon/Raduljica na suvi kvalitet izvuce pobeda. To nije bilo dovoljno jer za odbranu je pod moranje da se ekipa bar malo uigra, a to je ono sto su oni imali... plus domaci teren. Kad se to uzme u obzir, ishod je ocekivan sto sam i najavljivao pre utakmice.

            Ako Dobric ne dobija iz nekog razloga minute u svom maticnom klubu, tesko ce ih dobiti u reprezentaciji na bitnim mecevima, pogotovo ako je to na racun nasih najiskusnijih i najboljih u ovom trenutku - milosavljevica i simona.

            Comment


            • Dobrić u Zvezdi ne dobija previše minuta kad mu je na 2 konkurencija Baron, na 3 Stratos i Laza i eventualno može ovom drugom da otkine minute.
              Što se reprezentacije tiče, ove godine Milosavljević aj da kažemo igra solidno u Unikahi, mada i njegova uloga u reprezentaciji i klubu je drastično drugačija, otud i njegovih 5 izgubljenih lopti koje u klubu ne bi ni imao prilike da napravi. Simon igra promenljivo, primetno mi je da je on baš u padu forme, jednostavno godine ga stižu.
              Bilo kako bilo, bilo je prostora i za Ognjena i za Jovanovića, ne igraju protiv Španaca ili Amerikanaca nego protiv jebenih Izraelaca.
              Last edited by dekkard; 02-12-18, 22:05.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

              Comment


              • Izgubljene lopte su verovatno i delom zbog lose organizacije napada nasih plejeva pa su igraci ostajali sa vrucim krompirom u rukama i bili prinudjeni da sami nesto kreiraju iz losih pozicija. Ali boljih plejeva trenutno nije bilo.
                A ko god da je ispred Dobrica u klubu nije bitno... njemu trebaju minuti da bi dobio minute i u reprezentaciji, a cinjenica je da ih nema dovoljno. Sigurno je da se na njega ozbiljno racuna i to je ono sto je dobro. Ono sto je ostalo neprimeceno je da i pored toga sto smo tanki na poziciji 4, na istu nije pozvan igrac koji je ranije dobijao poziv... a nije ga sada dobio da se ne bi poremetila ono sto ste ranije pominjali - hemija.

                Kako god, ne vidim o kom nezadovoljstvu je ovde rec, kao ni da postoji neki hronicni problem sa tinskom hemijom.
                Last edited by mmajstor; 02-12-18, 22:02.

                Comment


                • Kako nije bilo boljih plejeva, evo ga Pot na primer. Nije neki spektakularni kvalitet, ali je za Pena CP3 lično, ume da razigrava, ima ulaz, ima šut, slabija defanziva jedino, ali za Izrael više nego dovoljno i za ostatak timova protiv kojih igramo u ovim kvalifikacijama, pogotovo kada se pogledaju i njihovi sastavi.
                  I bitno je ko je u Zvezdi ispred Dobrića, s obzirom da je u pitanju profesionalni klub koji je ove godine među 5 najboljih klubova u EC i glavni favorit za osvajanje ABA lige, tako da će igrati oni koji su tu da sigurno obezbede klubu rezultat.
                  Neka se razigra u reprezentaciji gde se igra na nižem nivou a onda može i u klubu.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                  Comment


                  • Dekkarde prestani da se blamiras sa ovim poredjenjima. Prvo ti je Jokic bolji od Sejkila a sad Pot od Pena..Koji je proso sve nase kategorije, igrao i za starije, Barsa , pa Alba..i to nisolac igrekod po meni najboljeg trenera u Evropi...za talente ...ali i ovako..Covek krade, daje poene,asistira, igra odbranu i skace..Nema sut ali to se moze popraviti na dosta bolje nego sad. Ima fiziku i ima glavu...Sta pot ima..23g a Peno 21, pazi 21 godinu..

                    Pot je smesan igrac, moze da napreduje ima prostora ali realno niti je za Zvezdu a jos manje za repku...Gde su bili Jovic itd..sa 21om..covek ce imati ozbiljni karijeru,tj vec je ima..Nerealno dobar moze biti i ima upside..Pot je ono..FMP vrh piramide, a Peno radi sve kvalitetno...samo strpljenja malo..ako popravi su ,nebo mu je granica..
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                    Comment


                    • Jovića sa 21. nije bilo ni na mapi. Kod Mute u Radničkom bio kapiten ali sa ne tako sjajnom minutažom i igrama. Zbog nediscipline Mutisa mu oduzeo traku.
                      Eksplodirao u Zvezdi gde se jednostavno pronašao. I izrastao u odličnog plejmejkera.
                      Pena kuditi i pisati kako dečko nema pojma je krajnje bezobrazno. Bio je loš protiv Izraela ali zar nije i ceo tim.
                      Ne može loš košarkaš završiti u Barsi i pristojno igrati kod veoma zahtevnog za rad sa mladima Aitom Renesesom.

                      Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

                      Comment


                      • Originally posted by mmajstor View Post
                        Bogdan je uz Tea, Bjelicu, i Jokica u grupi nasih vanserijskih igraca. Bez prisustva ove trojice logicno je da najveci broj napada ide na njega...pogotovo kad zbog odsustva jednog po jednog igraca nije bilo vremena da se napravi neka kolektivnija igra. Siguran sam da je Jovic bio prisutan, da bi i Sloveniju dobili. Na tom prvenstvu je jedino Spanija igrala kolektivno, pa im ni to nije bilo dovoljno... njih je Slovenija rasrafila 20 razlike.

                        Malo da branim dekkarda Bar u ovom delu oko Bogdana . Nigde dekkard nije dovodio u pitanje Bogdanove igračke kvalitete, više je zamerka Saletu . Nekoliko poslednjih minuta , sve je išlo na Bogdana , koji je je već bio "mrtav"...i na našu žalost , sve je promašio. Kokoškov je postupio drugačije i jbg , posrećilo mu se .

                        Verovali ili ne , ja nemam ,"klupsku pripadnost " kao problem kad igra nacionalni tim . Nikada ga nisam imao i večeras sam naravno u Pioniru

                        Comment


                        • Originally posted by Samo Zvezda View Post
                          Malo da branim dekkarda Bar u ovom delu oko Bogdana . Nigde dekkard nije dovodio u pitanje Bogdanove igračke kvalitete, više je zamerka Saletu . Nekoliko poslednjih minuta , sve je išlo na Bogdana , koji je je već bio "mrtav"...i na našu žalost , sve je promašio. Kokoškov je postupio drugačije i jbg , posrećilo mu se .

                          Verovali ili ne , ja nemam ,"klupsku pripadnost " kao problem kad igra nacionalni tim . Nikada ga nisam imao i večeras sam naravno u Pioniru
                          Nemaš ti problem sa klupskom pripadnošću ali veruj mnogi su toliko zaslepljeni da mrze sve što je tuđe.
                          Niti sam zagovornik da Sale mora ostati po svaku cenu selektor. Naravno da mu se iskradaju greške. Naravno da je selektor uvek na udaru javnosti i kritike. Samo, kod nas se zamera sve i svašta. I kad treba, pogotovo kada te zamerke nemaju preveliko pokriće.
                          Mnogi ovde "podmeću noge" Saletu ne bi li na njegovom mestu videli Sašu Obradovića ili Dejana Radonjića ortodoksne Zvezdaše.
                          Da i dođe do takvog raspleta, što je baš teško, lično JA ne bi imao problem da podržim i jednog i drugog...

                          Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

                          Comment


                          • Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                            Nemaš ti problem sa klupskom pripadnošću ali veruj mnogi su toliko zaslepljeni da mrze sve što je tuđe.
                            Niti sam zagovornik da Sale mora ostati po svaku cenu selektor. Naravno da mu se iskradaju greške. Naravno da je selektor uvek na udaru javnosti i kritike. Samo, kod nas se zamera sve i svašta. I kad treba, pogotovo kada te zamerke nemaju preveliko pokriće.
                            Mnogi ovde "podmeću noge" Saletu ne bi li na njegovom mestu videli Sašu Obradovića ili Dejana Radonjića ortodoksne Zvezdaše.
                            Da i dođe do takvog raspleta, što je baš teško, lično JA ne bi imao problem da podržim i jednog i drugog...

                            Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
                            Ja bi Radonju samo u kkcz , doživotno kao i vi Duleta Sale Nacinale radi dobar posao sa reprezentacijom i ja tu ništa ne bih menjao .Nije idealan ali ko zna koliko bi tek igrača otkazalo učešće u reprezentaiji da nije njega . Ja sam mu samo jednom ozbiljno zamerio kada je u sred one polufinalne serije 14/15, imao primedbe na Kalinićeovo ponašanje . Nepotrebno , pogrešno , potpuno u pogrešno vreme...mada sam znao da to neće uticati na Kalinu

                            Comment


                            • Igrači nisu cvećke. Ko zna šta se sve izdogađa u toku samog meča da mi ni ne znamo.
                              Sigurno da poseduje autoritet. Ako ni zbog čega onda zbog 8 trica Litvi [emoji3]
                              Radi dobar posao i nadam se nastavku niske uspeha i na sledećem velikom prvenstvu.

                              Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

                              Comment


                              • Peno mozda ima neki kvalitet ali on ga u reprezentaciji jos uvek ne pokazuje,najgori je igrac ovih kvalifikacija ali verujem da Djordjevic zna sta radi i da treba istrpeti sve te gluposti da bi jednog dana Peno postao vodja reprezentacije,ove kvalifikacije su pravo takmicenje za tako nesto,plasiracemo se svakako na SP.Onog momka necu vise da komentarisem,klasican Covicev bot,mrzi sve sto je nekad igralo ili igra u Partizanu.

                                Comment

                                Working...
                                X