LosmiSK, mogao bi sa svojim hejtom na sve sto radi Sale Djordjevic da troskoknes na temu Pomracenje uma, blizu si discipline bacanje trola na tri metra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by madafaka73 View PostPrvo i osnovno, fizički nespremna ekipa. Pad koncenracije i ostalo je povezano sa padom snage. Ne bih ulazio u taktičke zamisli selekora jer ih ne razumem. Imamo li uopšte šanse za odlazak na SP, ako kojim slučajem izgubimo od Grka u Beogradu?
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostU nedelju 20 i 15 h .Pionir
Mi do kraja kvalifikacija imamo jos 5 utakmica ( 2 x Estonija, 2 x Izrael, 1 x Grcka). Da bi smo sigurno isli dalje trebaju nam 4 pobede. Ukoliko Gruzija izgubi bar jednu utakmicu, protiv Grcke u gostima, dovoljne su i 3 pobede. Grcka se vec plasirala na SP kao i Nemacka tako da je veliko pitanje u kakvom ce sastavu igrati protiv nas u revansu.Last edited by mmajstor; 14-09-18, 14:34.
Comment
-
Jako je teško napraviti igru kada svaki prozor imaš različite nosioce, kada nema prijateljskih za uigravanje.
Bacih pogled na ostale rezultate kad tamo porazi Francuske, Španije, Hrvatske, Rusije, Slovenije...
Najbitnije je izboriti plasman, a igra će doći kao što uvek dolazi za velika takmičenja.
Ponavljam, Sale je od Srbije napravio najbolju reprezentaciju ako izuzmemo Amere, najkonstantniji smo i imamo najviše medalja.
Ja bih dodao i da igramo lepo kada imamo vremena da se uigramo.
Comment
-
Ja ne mogu da budem ni ljut kad izgubimo, a ni da kritikujem bilo kog igrača od kada smo samostalni. Košarku volim neuporedivo više nego fudbal, a trend koji je prisutan poslednjih godina sa neodazivanjem igrača i izmišljanjem razloga za neodazivanje mi ne dozvoljava. Mogu samo da budem zahvalan ovim igračima koji su došli i koji se bore za svoju zemlju. Igrači kao Bobi i Jokić su za mene mrtvi.
Comment
-
Svi igraju sutra? Bice NBA show sutra protiv jakih Estonaca :P3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Kakvo ludilo u nasoj grupi, i Grcka i Nemacka gubili preko 15 razlike, protiv nasih direktnih rivala za to trece mesto. Grci gubili 6 na minut pre kraja. I dadose ipak kos za pobedu iz kontre na uz zvuk sirene. Nemci stigli 20 razlike vodili 88-81 na minut 2 do kraja, Izrael opet poveo. +1 za njih na 0.4s do kraja i imali 2 bacanja. Lik dao prvo, drugo samo da promasi, on promasio ceo obruc, Nemci uzeli TO i alley oop na 0.4s do kraja uspesan za produzetke hahaha. Valjda ce Nemci da dobiju, mnogo srece bi mogli da imamo ako dobiju, sa obzirom na to kako je moglo da bude.
Edit: Evo ih Nemci na +9Last edited by colchonero; 16-09-18, 20:06.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostKakvo ludilo u nasoj grupi, i Grcka i Nemacka gubili preko 15 razlike, protiv nasih direktnih rivala za to trece mesto. Grci gubili 6 na minut pre kraja. I dadose ipak kos za pobedu iz kontre na uz zvuk sirene. Nemci stigli 20 razlike vodili 88-81 na minut 2 do kraja, Izrael opet poveo. +1 za njih na 0.4s do kraja i imali 2 bacanja. Lik dao prvo, drugo samo da promasi, on promasio ceo obruc, Nemci uzeli TO i alley oop na 0.4s do kraja uspesan za produzetke hahaha. Valjda ce Nemci da dobiju, mnogo srece bi mogli da imamo ako dobiju, sa obzirom na to kako je moglo da bude.
Edit: Evo ih Nemci na +9
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostMa i dalje nista nije sigurno. Mi sa kombinovanim sastavom tesko sa bilo kojim prilotivnikom izlazimo na kraj. I sa ovim Estoncima cemo se muciti u gostima, a sa Izraelom sta bude da bude. Sve zavisi od sastava i ko se bude odazvao.
Ipak , znače ovi porazi Izraela i Gruzije.
Nije gotovo ali dve pobede je lepa prednost
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment