Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u košarci

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pravicete Saleta od blata kao sto pravimo Muslina u fudbalu.

Uvek se trazi krivica u pojedincu, Srbi ne dozvoljavaju sebi priznati kako nisu najbolji u necemu.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
      Na tom faličnom takmičenju, sve same teške autsajdere smo imali za protivnike (VB, Belgija, Mađarska, Italija), pobedili dva puta iole respektabilnije protivnike (Letoniju i Rusiju, od koje smo i izgubili u grupi), i naposletku izgubili u finalu u kojem smo bili favoriti, taktički potpuno razbijeni u paramparčad.
      Opet iznozis neistine, imao sam istu diskusiju sa tobom i Manuom, i dokazao da nismo bili ni prema kome favoriti. Tako da možeš da prestaneš da lažeš, nošen mržnjom koju do sada nisam video (nije zdravo ). Ili bar reci da smo po tvom mišljenju bili favoriti.

Ili, ako vec pises to osamdeset osmi put, iznesi neke dokaze. Kako smo bili favoriti protiv ekipe koja nije izgubila nijedan mec, ekipe koja je imala najboljeg igraca na turniru, bili kompletni, a mi u bas osetno skracenoj rotaciji?

Samo nemoj kao sto je Many prosli put iznosio kako je bila manja kvota na nas na pocetku turnira da osvajamo.

Razumem da mislite da je Sale los trener, ali toliko hejtovanje vec duze vreme, skakanje na svaki poraz kao lesinari koji jedva cekaju, vise bi voleli da izgubimo da biste jelte dokazali neko znanje ili sta vec. To nije misljenje, to je mrznja, i ponavljam nije zdravo.

Niste ni gledali utakmicu ali ste se odmah javili nakon sto ste videli rezultat da nam kazete ko je krivac.
      Last edited by mark !t zer0; 03-07-18, 17:30.
      sloboda ili ništa

Comment

• Sustina jeste da Salo nije bas najbolji trener i to je dokazano vise puta...Ako njega budemo pravili od blata, onda do qrca...
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Ok, do kada cete da nas smarate tom sustinom? Shvatili smo da je los trener. Ima odlicne rezultate i mi koji ne znamo nista ga volimo. Nadam se da ce narednih 10 godina biti selektor i da ce nastaviti sa odlicnim rezutatima.
          sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
            Sustina jeste da Salo nije bas najbolji trener i to je dokazano vise puta...Ako njega budemo pravili od blata, onda do qrca...
            Jel sustina da ta tvoja "tvrdnja" bude glavni predmet diskusije na ovoj temi? Tako da tu sustinu iznosi na temi Bajern Minhen, na temi reprezentacije posle ponovljenog 550-og puta ne znam da li je moguce da postoji neka osoba koja moze da to ne smatra trolovanjem.

Comment

• Koliko je bedno, jebote izgubi reprezentacija i ljudi dolaze da sprdaju korisnika mmajstora. Kao da on jedini navija za reprezentaciju, eee dokle idete u mrznji. A najajce sto nisu ni mec gledali, osim Losmija. Ljudi srecni sto smo izgubili da bi dokazivali nesto, strasne stvari.

Videli smo dekkarda i njegovog strucnjaka, za koga je ovde isto smarao milion puta. Najbolji trener Evrope, Lokomotiva najbolji tim, uzima Evrokup. Kad mu je Blat uvalio Šalića, nije ga pomenuo više nijednom. Ali zato je tu da prvi pljune čak i kad ne pogleda meč.
              sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
                Ok, do kada cete da nas smarate tom sustinom? Shvatili smo da je los trener. Ima odlicne rezultate i mi koji ne znamo nista ga volimo. Nadam se da ce narednih 10 godina biti selektor i da ce nastaviti sa odlicnim rezutatima.
                Dva srebra sa četiri takmičenja nisu odlični rezultati, nego zadovoljavajući, mada kako se mi stalno busamo da smo "zemlja košarke" ništa ispod zlata ne bi smelo da nas interesuje.
                Kao što ga ti voliš, ja želim što pre da mu vidim leđa. Imam i ja na to pravo, jer želim da gledam kvalitet i veća dostignuća na reprezentativnom nivou.
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                  Dva srebra sa četiri takmičenja nisu odlični rezultati, nego zadovoljavajući, mada kako se mi stalno busamo da smo "zemlja košarke" ništa ispod zlata ne bi smelo da nas interesuje.
                  Kao što ga ti voliš, ja želim što pre da mu vidim leđa. Imam i ja na to pravo, jer želim da gledam kvalitet i veća dostignuća na reprezentativnom nivou.
                  Odlicni su u odnosu na ono sto smo radili u periodu pre nego sto je on dosao.

Nego, hajde mi reci po kome smo to bili favoriti?
                  sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                    Jel sustina da ta tvoja "tvrdnja" bude glavni predmet diskusije na ovoj temi? Tako da tu sustinu iznosi na temi Bajern Minhen, na temi reprezentacije posle ponovljenog 550-og puta ne znam da li je moguce da postoji neka osoba koja moze da to ne smatra trolovanjem.
                    Stalkujes me non stop...Prvo ti si na temi Bayern pisao o Salu a on nije bio trener samog Bayerna i izazivao kako je sad lako uzeti titulu i ako je isti prosle godine ispao od Brosea 3-0, ispustio 23 razlike naspram Darusafake gde ih je pobedio jedan igrac Majkl Wilbekin Dzordan...

Ovde pisem iskljucivo o treneru i igri nase reprezentacije u derbi mecu sa Nemackom, gde smo izgubili 5+ i posed na 1:20 do kraja kod kuce...Jelovac se ispucavao na kraju,jeste pogodio jednu ali sutirao veoma brzo bezakcije+ covek prvo napravi prestup pa namernu ociglednu....+ forsiranje Todorovica od iznemoglosti...kao i Micica koji je imao 0-12 iz igre!!!!!!!! 1-4 bacanja...meni je to neshvatljivo...

Sto se tice evropskog, tu mu nista ne zameram, sem finala, gde smo mi repka sa tonom iskustva i izgubili smo od SLOVENIJE, to se prosto moralo dobiti...tj nije ali smo bili favoriti, verovatno bi i ranije ispali da nismo imali laksi deo kostura...ali kad si vec u finalu, nista nisi uradio na mecu da osvojis medalju...

On u karijeri je vodio 4 kluba i nista nije uradio,a imao je uslove za tako nesto...Pomno sam ga pratio i u PAO i Bayernu i to nema igra ...nisam ostrascen,samo kazem kako je a da li volim ili ne volim Djordjevica govori cinjenica da je za mene najbolji PG evropski ili jedan od njaboljih ikada, sto sam naveo par puta.....itd..
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Sustina je da Sale najvise ima problema sa otkazima ex-Ciganije oko ucesca u Reprezentaciji: te umor, te povreda, te se juri ugovor....
                      U takvim uslovima - sve sta uradi je uspeh.
                      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                      Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                        Sustina je da Sale najvise ima problema sa otkazima ex-Ciganije oko ucesca u Reprezentaciji: te umor, te povreda, te se juri ugovor....
                        U takvim uslovima - sve sta uradi je uspeh.
                        Neka ga smene i dovedu Sašu Obradovića!

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                          Odličan predlog, Trenerčina.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                            Sasa Obradovic nije ni zeleo da se bavi Reprezentacijom.
                            Mozda da probaju sa Alimpijevicem - pravi "covek od zadatka i Zvezdas do koske"
                            Jos ako istera sve grobarsko iz iste - oprosticete mu ruznu sezonu.
                            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                            Meša Selimović

Comment

• Sta je, ko je ex-Ciganija?

tt
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Sta je, ko je ex-Ciganija?

tt
                                Bivsi igraci Zvezde i FMP koji odbijaju ucesce u Reprezentaciji.
                                Meša Selimović

Comment

Working...
                                X