Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
E vala svasta covek moze da procita. Al dobro ima nas mnogo, raznih... sve je to normalno... valjda..
Bolje nemamo trenutno spremno ili raspolozeno da igra...tako da...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostVelicanstven docek! Od ovakvih doceka jedino mi se vise sere od dece koja pevaju himnu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Momci su ovo EP odigrali na maksimumu, uprkos svim problemima koje smo imali ovo srebro je ogroman uspeh ... kapa dole.
Očekujem pun roster za SP 2019 u Kini, pa kom opanci - kom obojci ... bože zdravlja.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostZa tebem predlažem ban do narodnog Evropskog prvenstava, kad uzmemo zlato pa da i ti možeš normalno komunicirati.
SpoilerSalim se naravno, na sledecem prvenstvu idemo po tozlasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZnaci ban zauvek?
SpoilerSalim se naravno, na sledecem prvenstvu idemo po tozla
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment