Kako naša repka plače za Erceg & Micov već godinama ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mislim da na ovom topiku nema onog ko ne voli našu reprezentaciju, samo...nekoga frustriraju brainfartovi naših igrača (i mene - i to strahovito), kakve su greške na ovoj utakmici pravljenje, pa to je za jednu kompilaciju i da se prikazuje kako ne treba raditi, počevši od pleja (Jovića) do centra.
Osnovni problem ove reprezentacije (kako se meni čini) jeste nedostatak alfa mužjaka (čitaj Tea) i džabe proklamovanje mladih vučića u vođe čopora kada oni nisu tome dorasli.
Čini mi se da najbolje partije u kontinuitetu ima Luča ali mi se čini i da ga puno ne eksploatišemo u napadu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMislim da na ovom topiku nema onog ko ne voli našu reprezentaciju, samo...nekoga frustriraju brainfartovi naših igrača (i mene - i to strahovito), kakve su greške na ovoj utakmici pravljenje, pa to je za jednu kompilaciju i da se prikazuje kako ne treba raditi, počevši od pleja (Jovića) do centra.
Osnovni problem ove reprezentacije (kako se meni čini) jeste nedostatak alfa mužjaka (čitaj Tea) i džabe proklamovanje mladih vučića u vođe čopora kada oni nisu tome dorasli.
Čini mi se da najbolje partije u kontinuitetu ima Luča ali mi se čini i da ga puno ne eksploatišemo u napadu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ne pamtim kad sam gledao ovakvo sranje od naše igre i pravo je čudo da smo uopšte dobili, makar i ovakav raspad od Turske.
Ko da su se najeli bunika, neverovatna kompilacija bedastoća svih mogućih vrsta na čelu sa selektorom.
Sem toga, nikako mi nije jasno da jedinog lock defendera u ekipi upotrebiš ukupno 3 jebene sekunde dok te puni smehotresni trećepozivac koji umalo da se proslavi kako nikad nije. Pa nije on fakin Šved, s Lazićem na grbači koša video ne bi.
Gudurić 0 minuta, uz Bogdana koji je 4/5 utakmice bio u nokdaunu.
Ovako ako nastavimo pući ćemo ko zvečke protiv prvog jačeg protivnika, kurcu ovo ne valja.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
statistika, naša dika, što poželi to naslika... aforizam.
2017-09-04_223150.jpg
http://www.fiba.basketball/eurobaske...ore_statistics
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMislim da na ovom topiku nema onog ko ne voli našu reprezentaciju, samo...nekoga frustriraju brainfartovi naših igrača (i mene - i to strahovito), kakve su greške na ovoj utakmici pravljenje, pa to je za jednu kompilaciju i da se prikazuje kako ne treba raditi, počevši od pleja (Jovića) do centra.
Osnovni problem ove reprezentacije (kako se meni čini) jeste nedostatak alfa mužjaka (čitaj Tea) i džabe proklamovanje mladih vučića u vođe čopora kada oni nisu tome dorasli.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Stvarno nisam odgledao utakmicu pa se ogradjujem...ali gde nadjoste toliko gresaka i kako bre dobismo? Gledam Jovicevu staristiku i lici na one njegove najbolje partije..za dlaku double-double...Moram da pogledam snimak...citajuci ovo kao da je apokalipsa a mi dobili Turke u gostima...sto nikad nije lako..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Kad sve sumiramo, i uzmemo u obzir kvalitet protivnika moramo da priznamo da je i ovo bila jos jedna nasa slabija partija.
Licili smo na nekadasnju reprezentaciju u 1/4. Imali smo vise raspolozenih igraca, odbranu, kontre i fino rasporedjene poene. Druga cetvrtina je najavljivala haos koji se desio tek u cetvrtoj. Cetvrtu nas je najvise izvukao Bogdan sa one 2 vezane trojke kada smo bili ukanalisani, i nesto pojacana odbrana koju smo uspeli da odigramo tek kada je Bobi otisao na klupu. Strasno koliko smo busni sa njim na terenu. I u napadu se slabo gradi za poziciju, jer lopte dobija daleko od kosa gde je mnogog bezopasniji. Kuzmi svaka cast na igri u odbrani, a u napadu je odigrao ono sto se od njega ocekuje. Timska odbrana nam je i dalje veliki problem. Neverovatno je da znamo da nam najveca opasnost preti od Mahmutoglua i Cedija, i da konstanto ostaju sami na sutu za 3 poena. To mora pod hitno da se popravi, jer zao mi je sto to moram da kazem ali sa ovakvom igrom Spanci ce nas rasturiti sa 20+.
Jeste stvarno cudno sto ne gledamo Lazica vise na terenu, ali je vrlo...vrlo moguce da se on cuva za eliminacioni deo kao iznenadjenje za protivnicke napadace. Eto u naredne 2 utakmice sanse da se razigraju i Vasa/Guduric/Stimac i da steknu neko samopouzdanje koje bi se moglo iskoristiti u eliminacijama.Last edited by mmajstor; 04-09-17, 23:07.
Comment
-
-
Pozitivna stvar od veceras je sto smo videli dosta dobrih akcija u napadu, kao i to sto smo pored tolikog gresaka i njihovih trojki mi pobedili. To znaci da ipak imamo kvalitet, i da smo u odnosu na ostale i uigrani. Takodje crni trio, Birca, Stime, Vasa je odradio svoje, taman toliko koliko se od njih ocekuje. Jovic i Milosavljevic isporucuju svoje, centri takodje.
Ono sto je lose sto nema minuta za Gudurica. Ne mozes ocekivati od mladog igraca da ti predesi dobar deo prvenstva na klupi i onda kad udje na par minuta da uradi nesto. Takodje, svaka cast Lucicu na trudu, decko je kao cigra, okretan, skocan, pa i brz. Ali brate, od svega toga male vajde. U napadu se zalece na skok i otvara kontru, u odbrani izlece da sece i ispada kao iz voza. Samo kad bi imao taj osecaj kad da krene kad ne, bio bi mnogo paklen igrac.
Elem, ocekujem da u ove dve naredne tekme malo odmorimo nosioce, da se ovi drugi malo razgiraju, pa da ce ceramo. I da naravno navijamo za Letonce protiv Turaka i Rusa. Iskreno mi ne deluju da mogu da dobiju obe, al videcemo.
Comment
Comment