Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u košarci

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Kad je vec Bogdan privatizovao repku, redno je da mu na kraju Eurobasketa ispostavimo i racun za uspeh/neuspeh koji tamo ostvarimo. Ovo ne mirise na dobro...
    Cime je privatizovao repku?
    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
    Meša Selimović

Comment

• 20 suteva? Verovatno se na to misli. Ja mislim da sa obzirom na povrede on mora tako da igra jer nema ko drugi.

Comment

• Upravo si pogodio razlog. Takvo ispucavanje ne vodi nigde...

To da nema ko drugi je smesan izgovor. Onda nek ide sam na Eurobasket...

Comment

• Da,previse suteva kada ne ide.Mislim da je problem i sto toliko igra,vec se vidi umor kod njega, Milosavljevic i Bircevic. . . Vec je sve rečeno,blagi užas

Comment

• Racionalnija igra, pogotovo kad vidiš da te ne ide, ali je tu veći problem što mu je pušteno da tako igra, pravi se od njega nešto što ima potencijal tek da postane.To je medveđa usluga i za njega samog.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ja mislim da su pripremne utakmice prava prilika za tako nesto.

Comment

• Neko je već napisao, ali izgleda da treba da se ponovi...

Do kurca!, povika kapetan stari.
                Do kurca!!, povikaše i svi mornari.
                I s` tog broda što po moru jurca,
                čulo se samo: Do kurca, do kurca...
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Nisam stigao da odgledam, jel moguce da smo bili toliko losi? No dobro, jedan poraz u pripremnom periodu ume da dobro dodje.

Ako smo igrali kao u prethodnim mecevima i meni se cini da se previse oslanjamo na Bogdana. Nije on klasican 1 na 1 igrac i toliko dominantan pa da toliko zavrsnica ide na njega. Pre svega to nije nasa igra. Kada budem video da svi igraci budu imali slican doprinos, a u svakoj utakmici da neko drugi iskoci onda cu biti zadovoljan. Mnogo smo izgubili na brzini zbog izostanka Tea i Nedovica. Oni su bili jedini igraci koji u par koraka mogu da pretrce protivnicke igrace i naprave visak. Imamo i dalje igrace koji mogu da odigraju gud difenz i tranzisn ofens, a u pozicionim napadima lopta treba biti sto vise kod Jovketa, jer je on najkreativniji igrac koga imamo i bilo bi bolje da od njega a ne Bogdana, najvise zavisi nasa igra u napadu. Jovke je kljuc.

Comment

• Nismo mogli da odigramo pripremnu sa adekvatnijim protivnikom za ,,wake up screaming" otrežnjenje.
                    Jović je naebo ko žuti. Prevelik je pritisak na njemu...a on nikad sporiji, šuta bez...i kako prenese loptu tako stane i čeka Bogdana da preuzme.
                    A ovo što su italijani i gruzini igrali na Bogdanu, prepisaće svaki pismen trener na EP.
                    Samo da krenemo put Stambola bez Vase, Birče i Dragana...pa koliko god da nas preostane, to već nie sramota.
                    Ima i ta reprezentacija neke standarde majkumu.
                    Last edited by Wingwalker; 25-08-17, 00:53.

Comment

• Traumaticno je izgledalo onih nekoliko minuta u drugom poluvremenu kada je Gagi preuzeo/neznam da li samoinicijativno ili mu je receno/ na sebe ulogu da vodi tim i kreira napade, jos interesantnije je bilo videti izraz lica Djordjevica kada ga je ubrzano zamenio.

Comment

• Originally posted by Wingwalker View Post
                        Nismo mogli da odigramo pripremnu sa adekvatnijim protivnikom za ,,wake up screaming" otrežnjenje.
                        Jović je naebo ko žuti. Prevelik je pritisak na njemu...a on nikad sporiji, šuta bez...i kako prenese loptu tako stane i čeka Bogdana da preuzme.
                        A ovo što su italijani i gruzini igrali na Bogdanu, prepisaće svaki pismen trener na EP.
                        Samo da krenemo put Stambola bez Vase, Birče i Dragana...pa koliko god da nas preostane, to već nie sramota.
                        Ima i ta reprezentacija neke standarde majkumu.
                        Mislim da će Vasa ići sigurno. Opet, bila bi greška da se vodi Nedović ako nije skroz spreman. On je i ovako dosta mekan i ako nije skroz fit nikakva korist od njega, samo zavaravanje da ga imaš, a nemaš ga. Birčević je opet potpuno nepotreban ovom timu. Nadam se samo da je sa Kalinićem sve okej. Ako tu bude problema, onda smo stvarno u problemu.

Comment

• Vec smo u problemu nakon svih ovih otkaza.
                          Jedino se uzdam u trenera i sinergiju tima, inace sa trenutnim individualnim kvalitetom smo ispod ostalih selekcija.

Comment

• Individualni kvalitet je i dalje takav da osvajanje medalje ne bi smelo da se dovodi u pitanje, da li će taj kvalitet biti pretočen u timski kvalitet zavisi isključivo od selektora.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Meni se bas cini da smo mi kao tim kompaktniji od ostalih i da nam je to prednost, a ne individualni kvalitet. Bas se nadam da ce kolektiv sakriti neke mane koje moraju da budu prisutne kad toliko igraca fali.
                              "We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft

Comment

• Originally posted by Capo dei capi View Post
                                Meni se bas cini da smo mi kao tim kompaktniji od ostalih i da nam je to prednost, a ne individualni kvalitet. Bas se nadam da ce kolektiv sakriti neke mane koje moraju da budu prisutne kad toliko igraca fali.
                                Po tome je ova generacija prepoznatljiva...mada je i Duda umeo da iz tima izvuce vise nego sto individualni kvalitet igraca pokazuje. Nadam se da ce tako i ostati. Nismo se do sada susretali sa ovolikim brojem otkaza. Ove godine je prava pandemija.

Comment

Working...
                                X