Do malopre bila petorka Micić, Milosavljević, Lazić, Kalinić, Kuzmić. Zanimljivo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovi glavni igraci malo neozbiljno shvataju ovaj turnir ali za njih znamo sta mogu pa nema brige. Ali Micic i Milosavljevic u kontinuitetu lose igraju i ako se tu nesto ne promeni za sada su prvi favoriti da provedu ostatak leta ispred TV-a. Bircevicevih dva minuta veceras su za anale, skoro da nema sta nije uspeo da usere za ta dva minuta.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Storm View PostZašto mu Gudura ne igra???
Birca isto svojom intelegencijom sebe izbacuje iz reprezentacije, od startera je dosao do toga da ga Sale vadi posle dva minuta igre u kojem je ostavio igraca samog ispod kosa, da baci loptu u aut i da napravi faul u napadu bez lopte pri nasoj kontri. Sve to u nepuna dva minuta.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostDisciplinovanje za onih dva minuta pomracenja u poslednjoj cetvritini kada je dva napada prodao, plus dva puta mu igrac bezi i faul 2+1. Nesto je Djordjevic izjavio da moraju neki igraci dobro da se zamisle i mislim da je mislio na njega. Realno on i Micic su najmladji i vidi se po tome da nije ni usao u igru prvo poluvreme da mu je poslata otvorena poruka.
Birca isto svojom intelegencijom sebe izbacuje iz reprezentacije, od startera je dosao do toga da ga Sale vadi posle dva minuta igre u kojem je ostavio igraca samog ispod kosa, da baci loptu u aut i da napravi faul u napadu bez lopte pri nasoj kontri. Sve to u nepuna dva minuta.
Comment
-
Suviše je krut Đorđević glede Gudure. Ono što je danas pričano za Tea može u određenoj meri da se odnosi i na Guduru, on je igrač kome treba dati slobode i po cenu greške.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSuviše je krut Đorđević glede Gudure. Ono što je danas pričano za Tea može u određenoj meri da se odnosi i na Guduru, on je igrač kome treba dati slobode i po cenu greške.
Comment
-
Otkud Rusi u crnim dresovima?
gudura i Teo niđe veze..
Goku
Moskovljanima je titulu doneo Kriapa.. Poslednji napad.. De Kolo čeka Tea.. Ovome ispada lopta prilikom dodavanja.. Nekako asistira De Kolou koji baca kamen na tablu.. I ostalo je istorija koju ispisuje Viktor Kriapa.. Produžeci i ..
Comment
-
Originally posted by Storm View PostGudura i Teo su igrači zbog kojih se gleda košarka, pa nek' pričaju šta god hoće.
Comment
-
Šut za 3 smo potrošili na utakmici sa Grcima, ništa ostalo nijeNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment