Ruku na srce, i Bobi i Kuz su u boljoj formi, teško da bi išao i da je zdrav, ne verujem da bi prihvatio ulogu trećeg centra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nije dobro zbog samog igrača, ali ovo sa Raduljatorom je dosta pomoglo Saletu, imao bi baš muke.
A možda je to bio i neki dogovor između njih dvojice kad se videlo u kom pravcu stvari idu s obzirom na strašnu formu Štimare, zatim prisustvo Bobinatora i kuzovu odbranu.
Ovo sa Nedovićem mi otpočetka smrdi, ali ne zbog njega, već zbog kluba. Pa nje lud ako ne može da igra i ako igranjem rizikuje povredu da to radi. Niko u reprezentaciji to ne bi ni želeo, tako da je ovo ponašanje Unikahe baš jadno, mislim to nepoverenje u inteligenciju sopstvenog igrača.
Comment
-
Originally posted by GOKU View PostOvo sa Nedovićem mi otpočetka smrdi, ali ne zbog njega, već zbog kluba. Pa nje lud ako ne može da igra i ako igranjem rizikuje povredu da to radi. Niko u reprezentaciji to ne bi ni želeo, tako da je ovo ponašanje Unikahe baš jadno, mislim to nepoverenje u inteligenciju sopstvenog igrača.
Comment
Comment