Posle večerašnje tekme sam ubeđen da Vasa neće biti u 12 ni u ludilu. Bogdan i Gudura na kecu su korisniji od njega 10x.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Storm View PostPosle večerašnje tekme sam ubeđen da Vasa neće biti u 12 ni u ludilu. Bogdan i Gudura na kecu su korisniji od njega 10x.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNedi je ruka imobilisana i nosi ruku u "marami"...stvarno je neukusno pričati da ne želi da igra.
I jos je rano pricati posle ovog meca da je bilo ko definitivan kad je ovakav zdravstveni bilten a i ima jos pripremnih meceva
Comment
-
Originally posted by Dookie View PostJako mi se dopada kako izgleda kada su i Bogdan i Guduric na terenu u isto vreme. Pre turnira sam verovao da Guduric ima samo outside sansu da uleti medju 12 - sada sam ubedjen da ide.
Comment
-
Slobodan Sarenac:
Sale Djordjevic- imamo nekoliko igraca sa povredama, a ostali.. Stefan Markovic je najzdraviji, eno ga sedi u prvom redu publike i uziva
Raduljica ima stari problem sa kolenom
Teodosic problem sa misicem lista noge
Kalinić mali problem sa ledjima, jos od Kopaonika
Mačvan protiv Crne Gore igrao pod temperaturom
Aleksandar Djordjevic veceras 60 utakmica kao selektor kosarkaske reprezentacije Srbije
Comment
-
Koliko je sazreo Bogdanovic kao igrac u Feneru, to je neverovatno. Za svoje standarde cak i nije sutirao ne znam kako dobro ali je nasao bezbroj novih nacina da bude koristan za ekipu na obe strane terena i na kraju zavrsio sa izvanrednim indeksom korisnosti od 34. 25 poena, 4 skoka, 5 asistencija, 2 blokade i 8 faulova napravljenih nad njim, bas onako all round partija top igraca.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠta je tačno Milosavljević pokazao više od Lazića u ove dve utakmice?
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostAko Sale bude morao da odluci izmedju Milosavljevic i Lazica mislim da ce da povede Milosavljevica. Milosavljevica je vec vodio na jedno prvenstvo, mislim da mu je ovo vec treci poziv na pripreme i da Milosavljevic ima za nijansu bolji napadacki potencijal od Laze. Sa druge strane ako ce uskoro da bude seca igraca, neka bude sto pre da ne otpadne Laza kao 13 prase kako bi se prikljucio nasim pripremama sto pre....
Comment
-
Originally posted by Grof View PostNa zalost po CZ, pre svega zbog uigravanja tima (nista vise) mislim da ce ga drzati do kraja (ako bude isao Milosav). S' druge strane, nece biti lose za Lazu da malo igra sa vrhunskim igracima u reprezentaciji."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ako ovako dobre igre nastave tokom cijelih priprema , mislim da ce Djordjevic biti u bas slatkim i izuzetno teskim mukama da odluci konacni spisak.
Generalno svi su pokazali da znaju da igraju i sto je jos bitnije znaju da igraju zajedno.
Po mom misljenju jedini za sada sigurni putnici su Teo,Jovic, Bogdan ,Kalina i Macvan.
Comment
Comment