Originally posted by Batman
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Noto neka si im objasnio,care,ja sam siguran da bi ti izmedju nastupa za reprezentaciju i ugovora od 100 miliona uzeo ovo prvo,jer si ti patriota,cvrst karakter ali ove nove generacije vecinom samo gledaju materijalno i ne poznaju nikakve vrijednosti,katastrofa sta se radi,majku bi rodjenu prodali,oce on da igra tamo neki play off,neka NBA liga ludilo,mos mislit.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostNoto neka si im objasnio,care,ja sam siguran da bi ti izmedju nastupa za reprezentaciju i ugovora od 100 miliona uzeo ovo prvo,jer si ti patriota,cvrst karakter ali ove nove generacije vecinom samo gledaju materijalno i ne poznaju nikakve vrijednosti,katastrofa sta se radi,majku bi rodjenu prodali,oce on da igra tamo neki play off,neka NBA liga ludilo,mos mislit.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJa sam podrzao njegove stavove,u cemu je problem,poradi malo na lijepom izrazavanju,nije u redu da me ovako vrijedjas.
Reci šta misliš bez puno mud(r)olija. Ko da te Princoni pravio.
I nije to uvreda, više je prijateljsko izražvanje neslaganja, previše si osetljiv.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPa baš zato što je bitan ne smiju ga dirati. Postoji li neki dokaz da ekipe brane nastup bitnim igračima, neki zvanični dokument, nešto? Pitam te jer Batum koji se voli povrijediti obično dolazi u reprezentaciju, nije ga spriječio ni 100+ ugovor od prošle godine. I takvih primjera koliko hoćeš. Nema tu zabrane i ne smije je biti, a neće sami sebi kopati rupu ratovanjem s ponajboljim igračem. Nije njemu Denver jedina opcija pa da zavisi od njih, može otići u bar pola ekipa koje bi ga prihvatile za godinu-dvije.
Da ne shvatite pogresno, ne opravdavam ja ne igranje za reprezentaciju, samo kazem da ako neko nekada odbije, da to treba razumeti, a ne osuti paljbu po igracima. U ovom slucaju Denver je "dao" odresene ruke, ali nije to bas tako. Jos na kraju sezone su Jokicu krenuli da pakuju pricu kako bi bilo bolje da radi na sebi, da napreduje bla bla bla...a to dosta toga govori izmedju redova. Pa sta mislite da je Meloun dolazio u Sombor na riblji paprikas? Ne bih bas smeo da se kladim...
Moramo da naucimo da "trpimo" ovakve stvari. Spanija je "trpela" bracu Gasol, "trpela" je Kalderona, Rubija i jos neke igrace, ali su ti isti njima donosili medalje. Nemacka je "trpela" Novickog, ali im je ipak taj igrac doneo bronzu sa svetskog i srebro sa evropskog prvenstva. Francuska je "trpela" Parkera koji im je doneo evropsko zlato...Hajde onda da mi "istrpimo" Jokica. Jednostavno, moramo se navici na to da na NBA igrace ne mozemo uvek sigurno da racunamo za reprezentaciju. To je izgleda shvatio i Sale koji je do pre neku godinu igrace koji se nisu odazvali precrtavao zauvek, a sada to nije bas tako. Eto vidimo Bobija opet tu, sigurno ce biti opet pozvan i Jokic za sledece prvenstvo.
Comment
-
Ako bi me par meseci delilo od ugovora od 100 miliona jebenih dolara, pa ne da se ne bih posvetio reprezentaciji, nego se ne bih posvetio hodanju, morali bi da me vozaju u invalidskim kolicima po kuci da ne bih rizikovao povredu. Placao bih lika da mi brise bulju da ne bih ja slucajno istegao misic dok to radim.
Posle bih se vratio na sledece internacionalno prvenstvo i pobacao boraniju kad sam vec toliko dobar.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostJa sam podrzao njegove stavove,u cemu je problem,poradi malo na lijepom izrazavanju,nije u redu da me ovako vrijedjas.
Joj nemoj ga Goks vise, vidis da je neznog zdravlja - kada je njegova grbaca u pitanju -sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne vrijedi, ja primjerima, linkovima, a vi samo da opravdate.
Na laž Miška, on je taj koji je pakovao priču za botove kako Denver ne dozvoljava, Danilović je reagovao još u aprilu, pa kaže
http://www.kss.rs/saopstenje-kss-pov...ca-na-ep-2017/
Batman pa gdje da se uhvatiš Dirka i starijeg Gasola koji su učestvovali kad god nisu bili povrijeđeni, a ekipe im redovni učesnici u PO? Sjećaš li se njihovog obračuna u Jokićevim godinama na EP kad su obojica prebacili 40 poena na utakmici? Da li ih je to stopiralo u kasnijem razvoju? Da li im je neko branio nastupe a bili su bitniji nego Jokić? I sam taj Jokić je bio prošlo ljeto s reprezentacijom i nakon toga imao najuspješniju sezonu u karijeri. Šupka ne treba opravdavati jer je šupak.
Teodosić sad može potpisati ugovor na 30 miliona eura za Ruse, svakako ga čeka najveći i zadnji veliki ugovor, ima 30 godina i nema sezone da ne doživi povredu, zašto igra?
Neko je Teodosić a neko je šupak. Vi mu se slobodno divite igrama u cirkus Coloradu, to vam niko ne brani.
Comment
-
Evo celo jutro slušam u toj drami dođe mi da zatvorim kafić ,neće čovek da igra pa neće manite ga.Razumem i navijače i njega ali eto tako je odlučio mada ja mislim da tu klub vrši pritisak više nego što se njemu ne igra i što se eto plaši da ne izgleti iz postave tojest da prigreje klupu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Evo po Batmanu šta je Španija trpjela kod Gasola, morali su čak da istrpe dosadu i u mlađim kategorijama, propustio je prvenstvo u SCG 2005 zbog povrede. Najavio je da će i sad učestvovati s 37 i sa skoro 2 mjeseca dužom sezonom od Jokića. Njemu San Antonio neće izmisliti povredu jer nije bitan, a izmisliće Bobiju, komedija na forumu u 100 činova.
http://www.fiba.com/pages/eng/fa/pla...Men/index.html
Sale je skratio spisak
http://www.kss.rs/selektor-aleksanda...-ep-u-turskoj/
Comment
-
Originally posted by bici View PostAko bi me par meseci delilo od ugovora od 100 miliona jebenih dolara, pa ne da se ne bih posvetio reprezentaciji, nego se ne bih posvetio hodanju, morali bi da me vozaju u invalidskim kolicima po kuci da ne bih rizikovao povredu. Placao bih lika da mi brise bulju da ne bih ja slucajno istegao misic dok to radim.
Posle bih se vratio na sledece internacionalno prvenstvo i pobacao boraniju kad sam vec toliko dobar.
Comment
-
-
Comment