Zna se ko je zemlja kosarke
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daniel Page mozemo odati ogromno priznanje,devojka je igrala srcem,pevala himnu kao da je rodjena u Srbiji i borila se kao lav.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe znam gde ovo ni da stavim #slatkeMuke
Loze nas...Amerika, Italija, Francuska, Nemacka, Britanija, Svedska, Kina i jos par su brojnijeLast edited by Heartbreak; 28-06-15, 23:06.sigpic
Comment
-
Originally posted by Пипи Ромањоли #10 View PostШто би рекао Брајко, да не пропустимо случајно...
Мало људи зна зашто су се оне заправо радовале:
Gledajuci ovu zensku kosarku sam skapirao jednu jedinu stvar - LeBron James pravi vise koraka i od svih zena.sigpic
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostJos kad bi bila istina hahahahhahahhahah
Loze nas...Amerika, Italija, Francuska, Nemacka, Britanija, Svedska, Kina i jos par su brojnijesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostJos kad bi bila istina hahahahhahahhahah
Loze nas...Amerika, Italija, Francuska, Nemacka, Britanija, Svedska, Kina i jos par su brojnije
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMožda ako se broje svaki igrač u timu pojedinačno, pa onda košarkaška ekipa 12 učesnika, vaterpolo koliko već broji tim pojma nemam i redom.....onda smo verovatno imamo najviše sportista kvalifikovanih za OI u ovom trneutku.
No to je sad manje bitnosigpic
Comment
Comment