Uz ozbiljniji pristup +25 bez problema.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by apacrow View Postmislim da nije nikakva ozbiljnija povreda u pitanju.
Ekipa ima potencijal, mislim da je ovo neka nova reprezentacija, atletski jaca nego pre, sto mi se itekako svidja.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
zapravo u ovoj konfiguraciji nam ta "jaka" cetvorka i nije toliko potrebna.
duda, bez obzira ko sta mislio, uvek izvuce maksimum od igraca, i nadje
mu pravo mesto. meni je ovo bolje nego teo-tepic silovanje.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Rusi totalna kaubojstina. Bez Blatta izgledaju kao razbijena vojska.
S druge strane, nasi su imali dosta oscilacija. Izlazak Nedovica je dosta
toga poremetio. I bez Krle dobro igramo dole, mada Rusi nisu neki izazov
za takvu igru. Bjelica na kraju u stilu Bodi-Bonda, steta sto nije usla ona
trojka, ali to je taj rad. Ima jos prostora za napredak, ali u odnosu na
kvalifikacije ovo je orgoman skok.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Ja sam veliki optimista, svidja mi se ova repka... Jos mi nije jasno gde se izgubio Rasko Katic svih ovih godina, pa se tek sada pojavi u repci, onako skolovan centar, mozda i nas najskolovaniji centar trenutno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Morao je da se vrati svojoj kuci da bi zaigrao kako znaLast edited by Lord Aleksoni; 12-08-13, 23:57.
Comment
-
Za raziliku od kvalifikacija gdje smo igrali , ovo je neka druga priča. Bjelica odličan, još kada se priključe Teo, Lučić, biće ovo OK ekipa i mogli bi napraviti neko iznenađenje. Stvarno bi bilo šteta da nakon uspjeha košarkašica na EP i mladih na SP, ovi ne urade ništa..
Comment
-
После обављеног прегледа и консултација констатовано је да повреде наших кошаркаша нису теже природе, али ће узроковати мање измене у плану припрема. Немања Недовић задобио је мању повреду примицача леве ноге и због терапија и индивидуалних тренинга неће путовати на турнир у Антибу.Остаће у Београду да уз Милоша Теодосића ради са кондиционим тренером. Владимир Лучић санирао проблем са леђима. Репрезентација Србије сутра путује на турнир у Антибу, где ће одиграти две утакмице.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Apa, jel Teo ide u Sloveniju ili ne? Tvoje misljenje.
Inace, ja bih voleo da ide iako nisam njegov fan jer je ubedljivo najbolje sto imamo i poseduje odredjeno iskustvo. Ako se oporavi, naravno. Cak i da je 100% spreman, ne treba da se bazira igra na njemu. Ja sam za to da na ovom EP on igra 15-20 minuta i da igra kad ovaj mlad tim udje u crne serije i kad nema resenja a da isprobamo sto vise opcija. Rezultat ovde nije toliko bitan i imamo priliku da izbacimo nove igrace i uigramo jedan novi tim.sigpic
Comment
Comment