Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prenosi 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meni je sve dobro dok fudbal ne otmu, a to SK ne sme da dozvoli jer realno onda ih niko neće ni gledati. Jedina dobra stvar bi ostala F1 i GP.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostMeni je sve dobro dok fudbal ne otmu, a to SK ne sme da dozvoli jer realno onda ih niko neće ni gledati. Jedina dobra stvar bi ostala F1 i GP.sigpic
Comment
-
Arena van domacih sportova koji imaju kakvu-takvu gledanost prenosi luksuzne sportove po pitanju neisplativosti i niske gledanosti. NBA isto spada u tu kategoriju.
Imaju ledja drzave tako da mi sada i nije bas cudno sto se desio ovaj prelazak, poklopio se bas sa kupovinom O2. Generalno to moze da bude prelomni faktor u narednom periodu sto se tice drugih prenosa, jer mogu da kazem najjace tekme da gurnu na O2 ili Prvoj, a ostalo da ide na AS. Dok god imamo ove vlastodrsce, sve je moguce. Niko nije imao medijsku moc kao oni, kad se oni raspadnu i AS ce se raspasti. Sada kada imaju televizije sa nacionalnom frekvencijom, imaju veci prostor za manevrisanje.Last edited by Ricma; 01-05-19, 11:04.
Comment
-
-
-
Originally posted by Ricma View PostVoleo bih da cujem sta znas, moguce da imas insajdersku informaciju koja nije u mom dometu.
Sve nesto ne mogu da se setim od koje godine je NFL na SK, mislim da je od 2015.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Logičan je gubitak NBA zbog slabe gledanosti. To uglavnom samo klinci gledaju.
NBA bih uporedio sa kečerima, cirkus par ekselans, hodaš sa loptom kolko oćeš, pucaju trojke ko na koševima u luna parkovima gde se lopte same vraćaju. Ta košarka vređa inteligenciju.
U svakom slučaju da je SK hteo da je zadrži, zadržao bi je, nikakva šteta što nije.Last edited by goku; 07-05-19, 00:49.
Comment
-
Originally posted by goku View PostLogičan je gubitak NBA zbog slabe gledanosti. To uglavnom samo klinci gledaju.
NBA bih uporedio sa kečerima, cirkus par ekselans, hodaš sa loptom kolko oćeš, pucaju trojke ko na koševima u luna parkovima gde se lopte same vraćaju. Ta košarka vređa inteligenciju.
U svakom slučaju da je SK hteo da je zadrži, zadržao bi je, nikakva šteta što nije.
Comment
-
Originally posted by goku View PostLogičan je gubitak NBA zbog slabe gledanosti. To uglavnom samo klinci gledaju.
U svakom slučaju da je SK hteo da je zadrži, zadržao bi je, nikakva šteta što nije.
Comment
Comment