Pereira ili Cilvel? Bas se dvoumim koga umesto Mendija.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EPL Fantasy 2018/2019
Collapse
X
-
Pereira je igrao i krilo nekoliko puta. Po meni je on odlican za svoju cenu. Ima vec nekoliko asistencija.
Ja bi razmislio i o Shawu. Jeftin, a delotvoran u napadu... a i Junajted bi mogao da uzme CS u nekoliko narednih kola. Ja sam njega hteo, ali nemam para trenutno za te zaebancije. Samo proveri da li ce biti standardan u narednim kolima.
Ja sam uzeo Rica iz Tresnjica. Jeftin, a Bornmaut igra tu formaciju sa bekovima-krilima, pa bi mogao mozda nesto da napravi...
Sent from my Tesla_Tablet_L7_3G using TapatalkI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Istu dilemu imam sa Azarom i Aguerom, medjutim WH mi je sumnjiv u poslednje vreme i nije nemoguce da naprave problem, iako je Azar u odlicnoj formi. Siti igra protiv Kardifa, svi kazu punjenje, ali to Gvardiolino mesetarenje sa igracima me dovodi u sumnju da mozda Aguero nece ni igrati od prvog minuta. Ali ako bude igrao, pretpostavljam da ce biti bar asistencija ili gol. Ne znam, trenutno tipujem na Aguera.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
Comment