Originally posted by AlexisSanchez
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Originally posted by AlexisSanchez View Postne opravdavam ja mesijev postupak, vec ovo gazenje i nabijanje lopte ne moze se uopste porediti...Cuj prvi maj
Comment
-
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogo...drid/120120169
Cestitke za ovaj ljubilej a nadam se da ga nece sprjecavati povrede i ostala sranja kako bi postao i apsolutni rekorder
Comment
-
dosla je na red cifra 600 a ako zdravlje posluzi doci ce i 1000 ;)
prva utakmica u dresu voljenog kluba
prvi trofej
Iker je najavio da ce se povuci iz reprezentacije nakon svjetskog prvenstva 2018 u Rusiji, znaci tad bi imo 36godina i sigurno je da bi i u Realu branio do maksimalno 40 godine............znaci mogo bi imati minimalno oko 180 meceva za reprzentaciju, a sto se tice Reala tu bi trebao preci magicnu cifru od 1000 nastupa u svim takmicenjima
Comment
-
.....................casilas
arbeloa----varane---ramos--marcelo
............granero---x.alonso
ozil-----------kaka---------cr7
..................benzema
klupa:
adan,coentrao,diara,albiol,altintop,calejon,pipita
prvih 11 za vecerasnju utakmicu, samo da je diara umjesto granera al i ovo je ok ;)Last edited by edohz; 22-01-12, 21:11.
Comment
-
R.Madrid-A.Bilbao 4-1
Ronaldo oborio rekord spanske lige sa 23 gola u jednoj plusezoni
Casilas odigro 600 zvanicni mec u dresu reala
zadrzali smo 5 bodova prednosti u odnosu na drugi tim na tabeli
i na kraju sta reci za momka Jose Maria Callejon.........kave samo partije pruza za one minute koje provodi na terenu ;)
Last edited by edohz; 23-01-12, 00:53.
Comment
-
Kasiljas je govorio o trenutnoj situaciji u svlacionici:
"Nemam loš odnos niti s jednom osobom u svlačionici. Normalno se svi ponašamo na treninzima, utakmicama, nakon svega", rekao je Casillas i dodao: "Naravno da postoje određene trzavice, ali one definitivno nemaju veze s podjelom ekipe na dvije grupacije. Ne gledam ko je odakle. Iziričito naglašavam da nema rata između Španaca i Portugalaca, to su zaista gluposti."
"Svaki klub ima svoju kulturu i historiju. Ja nisam rođen kao 'Madridist'. Ja sam profesionalac koji želi brantiti kvalitete ovog kluba. Nisam ja tražio da treniram Real Madrid, bio je to Florentino Perez",
"Ovdje su zviždali Zidaneu, Ronaldu, Cristianu također. Jednog dana ću i ja odgovoriti i bit će vam žao"
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostPa znaci da ga je Pepe slucajno nagazio ako je mogao i glavu da mu nagazi ? A Mesi koliko vidim je zenu neku pogodio.
Kako ja vidim sve je to bolesno u glavu i bahato.. Valjda sto zaradjuju xxx puta vise nego neki ljudi koji su covecanstvu svojim radom doneli neizmerno vecu korist od njih.Sve bih ja to u vojsku !
Comment
-
Da odmah prekinemo ovo na samo pocetku.
@ AlexisSanchez, nema ja nista protiv tvoji postova, ali svaki put kad dodjes bocnes i pises o stvarima koje nisu bitne. Klub koji ti gotivis toliko dobro igra da bi o svakoj utakmici mogao napisati puno o njihovoj igri, a ne osudjivao protivnicke igrace.
Zar nije bolje uzivati u potezima Bracelonini igraca i pisati o tome.
Comment
-
Originally posted by AlexisSanchezKao prvo ne znam uopste kako ti sebi dajes za pravo da kvalifikujes necije post-ove, a kao drugo nisam nikoga obavezao da cita moje post-ove...koliko komentara procitam koji mi se ne svidjaju pa ih samo preskocim...a zar se ovo ne zove FORUM na kojem iznosimo svoje stavove a ne da pisemo onako kako bi neko volio da "cuje"....pozdrav i tebi...
Imas temu Primere pa tamo mozes pisati nezadovoljstvo povodom necije kazne itd...Last edited by bracala; 24-01-12, 17:04.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment