Originally posted by D-Wade
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
A sta im ne treba ? Real nema kreatora osim Alonsa. Zar ne ?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostReal je isti City,ne moze to niko da porekne.
@Miki
Odlican je Alonso fudbaler, toliko puno radi da je to prosto neverovatno. Sigurno da bi Pastore unapredio igru Reala. Bilo bi mi drago kada bi dosao, a ako ne dođe, tu je i Sahin.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Ajde obrazlozi to, mani se zajebancije. Po cemu je to Real kao City ? Ajde molim te objasni mi....sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostA sta im ne treba ? Real nema kreatora osim Alonsa. Zar ne ?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Je li Sahin bolji od Pastore-a ? Ozil igra ofanzivnog veznog u Realu, a ne kreatora. Kaka ode iz Reala, a ako je Altintop kreator, onda jebiga....sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostJe li Sahin bolji od Pastore-a ? Ozil igra ofanzivnog veznog u Realu, a ne kreatora. Kaka ode iz Reala, a ako je Altintop kreator, onda jebiga....Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
A sto su dovodili Sahina,zasto nisu odmah doveli Pastorea?
A ne,oni hoce da imaju najboljeg i drugog najboljeg kreatora(ne racunajuci Xavi-a i ostale za koje se zna da nigde ne idu).
Sto su dovodili Altintopa,ako ce igrati na poziciji Alonsa?
A sta je sa Khedirom,znam da on nije kreator,ali sta ce im Altintop ako tu imaju i Khediru i Alonsa?
Neymar,jos on da dodje,pa da, nemaju oni krila,ni ofanzivne vezne.
Mislim da bi ovako mogli igrati.
Kasiljas
Ramos,Koentrao
Khedira,Alonso,Altintop,Ezil,Ronaldo,Di Maria,Pastore,Sahin.
Eto ga,11 igraca,postava sjajna...samo Ronaldo malo ofanzivnije.
EDIT: tata Mumi,u pravu si...sta ce im bolji kreatori od Ozila i Sahina.sigpic
Comment
-
Kao prvo, Altintop je desni vezni, on nije pozicija Alonsa, drugo, Sahin je doveden zato sto mu je ugovor isticao i da se osigura ta pozicija veznog igraca, odnosno kreatora. Pastore-a bi oni sigurno doveli ranije da predsednik Palerma nije zabranio kontakt sa igracem dok ne pocne Copa. Nemojte da pametujete o timu o kojem ne znate. Kao sto ni ja ne pametujem o Chelsea-u, Manchester-u i ostalima.....
A, ovo za postavu necu komentarisati....I ja nisam rekao da Ozil ne moze biti kreator, ali valjda se zna da je coveku prirodna pozicija koju trenutno igra u Realu i nema potrebe da eksperimentisu. On igra na istoj poziciji kao u Nemackoj i u Werderu.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKao prvo, Altintop je desni vezni, on nije pozicija Alonsa, drugo, Sahin je doveden zato sto mu je ugovor isticao i da se osigura ta pozicija veznog igraca, odnosno kreatora. Pastore-a bi oni sigurno doveli ranije da predsednik Palerma nije zabranio kontakt sa igracem dok ne pocne Copa. Nemojte da pametujete o timu o kojem ne znate. Kao sto ni ja ne pametujem o Chelsea-u, Manchester-u i ostalima.....
A, ovo za postavu necu komentarisati....I ja nisam rekao da Ozil ne moze biti kreator, ali valjda se zna da je coveku prirodna pozicija koju trenutno igra u Realu i nema potrebe da eksperimentisu. On igra na istoj poziciji kao u Nemackoj i u Werderu.
Zar Real mora na svakoj poziciji imati najbolje igrace?
Mislim da je njima odbrana problem,jedan stoper i to je sve,mozda jos uigranost.Bar jedna sezona zajedno,a ne da menjaju svakih 10 meseci 6-7 igraca...pa nije ni cudo sto nemaju uspeh.sigpic
Comment
-
A, sta ako se Sahin povredi ? Alonso nije pravi kreator, on je radilica koju bi svaki tim zeleo imati u svom timu. Ja nisam rekao da je Pastore preko potreban Realu, vec da bi bio veliko pojacanje za Real. Decko je vrhunski fudbaler, ako dođe, svakako ce biti veliko pojacanje. Prosle sezone, bas zbog toga sto Real na svakoj poziciji ima najbolje igrace, zato su izduvali pri kraju. Povredio se Ozil, Ronaldo, Di Maria, Higuain odmah na pocetku. Real je dosao u situaciju da nemaju drugog napadaca osim Benzeme. Prosle sezone je Real odigrao veliki broj utakmica, a dovođenem Coentraa su se obezbedili. Jer on sada moze da igra i desno i levo, tako da Ramos u slucaju povrede moze da menja Carvalho-a ili Pepe-a, a da Marcelo uzme levu stranu. Ne znam cemu pljuvanje, sto ljudi dovode kvalitetne igrace. Zasto Barselona dovodi Sanchez-a ? Je li on njima preko potreban ? Nije, ali je decko kvalitetan, zele ljudi da se obezbede u slucaju povrede Pedra ili Villa-e kako ne bi izgubili na kvalitetu, tako i Real.sigpic
Comment
Comment