Announcement

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid C.F.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ja sam procitao da je potpisao.
    MESSI 10

Comment

• Real Madrid je imenovan za najvrijedniji nogometni brend na svijetu. Procjenjeno je da brend najboljeg kluba na svijetu vrijedi 1.646 milijarde eura. Iza Real Madrida nalazi se Manchester United sa vrijednošću od 1.472 milijarde eura.

U top 6 se nalaze još Barcelona (1.393 milijarde eura), Bayern München (1.314 milijarde eura), Manchester City (1.255 milijarde eura) i Liverpool (1.191 milijarde eura).

Brend Real Madrida je porastao za 27% u posljednjih godinu dana i klub je prvi u svijetu došao do 750 miliona eura prihoda od ulaznica.

Comment

• Koliko je ogavan klub Real pa to je nevjera.
        Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Proradili kompleksi, a?
          UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Originally posted by Tarantula View Post
            Proradili kompleksi, a?
            Vezani za?

MUFC

Comment

• Pa što u fan temi Reala pišeš to, mogao si staviti na opšte fudbalske diskusije ili negde.

Comment

• Ma igrao čovek 1 protiv Betisa.
                Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Bogami ove sezone mnogo tiketa su rušili, samim tim zaradili mnogo neprijatelja.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                    Pa što u fan temi Reala pišeš to, mogao si staviti na opšte fudbalske diskusije ili negde.
                    Ma bas mi jadno kako se ophode prema svojim igracima, u ovom slucaju Bejl recimo.

Gledam Bajern juce i danas Real, 2 suprotnosti

MUFC

Comment

• A čime je Miki Bejl zaslužio kraljevski tretman?
                      Lik je žešći smarač. Čitam kako je arogantan, sa nikim iz ekipe ne ide ni na kafu.
                      Baš ogavna njuška.
                      Glumata CR ali bezuspešno.

Comment

• Sta god da radi privatno me ne zanima ali da ima velike zasluge u svemu sto su osvojili to ima.
                        Evo sad kaze Zidan da mu nije padalo na pamet da ubaci Bejla i da je imao jos jednu izmjenu.

Nema potrebe za tim.

MUFC

Comment

• Real je surov često ali surovost daje rezultat. A znaš i sam kako romantične predstave i mitovi mogu da te zakucaju za ugovor sa trenerom iz Moldea koji nema iskustva. Pri tom on uopšte nije loš ali Mančester je primer kako uprava velikog kluba ne treba da radi.

Eto sada se pljuje Ole za svaku sitnicu a jedan Murinjo tu nije uspeo da digne klub.

Ispadaju navijači Reala najbolji po svoj klub kao i uprava. Nekad se pogreši kao sa Ronaldom i Zidanom ali brzo se isprave.

Comment

• Kroos #2023

https://www.realmadrid.com/noticias/...el-real-madrid

Comment

• 60 miliona je i više nego dovoljno, eventualno 65. Pa neka Ajntraht traži bolju ponudu. Normalno je da osluškuju tržište.

Na transfermarkt Joviću piše outfitter : adidas, ostalim igračima koje sam na brziju pogledao Rebić Kostić piše Nike.

Da li to može da ima neku ulogu, ne znam potpisuju li igrači ugovore sa njima ili? Baš ne znam a ne bih da lupetam
                              Last edited by Cassius Clay; 21-05-19, 18:03.

Comment

• AS i Marca su javili da je done deal tako da je to 90% zavrseno.

To Jugones pusta neku pricu.
                                Last edited by ognjen; 21-05-19, 22:27.

Comment

Working...
                                X