Evo i razlog zasto se Realu nece desiti slucaj Neymar.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Pa Zizu ce vrv da leti kad ispadne od PSZ,pa ce prvo morati da krpi trenera Florentino,a posle i ja ocekujem na leto bahacenje tipa (Arapi),al mislim da je ne moguce da dovede,sve ove Uroseve zelje,mada ja ne bih ni kupovao DDG
Da se razumemo dobar je DDG al ne volim kad je neki golman strogi linijas ,moze bolji paket (Golman) za manje paraLast edited by 61563; 10-01-18, 00:00.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostJa mislim da ćemo počistiti PSG i da se uveliko samo o tome razmišlja. A Real kakav je moraće na leto da pokaže ko je gazda, jer Real je Real baš zbog tog imidža. Nisu dali preko stotke još..
Ali Real ima i dobre klince, pitanje samo kako Ronalda uklopiti. Mora preći brat na špica.
Comment
-
Dobar je Kepa i ako dodje ,al nesto mislim da ce njega na klupa Navas napolje,a da ce na leto krenuti na nekog jaceg tipa Donoruma,ja licno da sam vlasnik kupio posao bih po Alisona
Na pocetku sezone licno sam mislio da RM uzeti LS(PSZ i Bajern posle njih),al posle meca sad sa Barsom,mislim da ce ih prekucati PSZ.A na leto videcemo,ako krenu na Icardija,Kinezi imaju para tu ce morati da pljusnu 200m,po meni on i vredi,al opet ne vidim njega i CR7,zajedno u timu,moguce al dva ogromna ega,plus MI9 je iskljucivo cist centarfor,tako da bi CR7 morao da ostane na krilu,najrealnije mi deluje Azar,zavisi sta on izabere da bude igrac RM ili najplaceniji igrac PLLast edited by 61563; 10-01-18, 00:13.
Comment
Comment