Poslat cemo vam Remziku za 40m, da Zidan i on smisljaju toplu vodu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Momenat kad James Rodriguez dobija minute u kupu,a Lucas odmara jer se covjek sprema za derbi ...i to ne zbog toga sto je to neki hir nego sto je tako pravedno u ovom momentu
Kakva je lisica Mariano Diaz,pa covjek kad god ga gledam zabije neki ekstra go.Jedva cekam da ga vidim negdje na posudbi i to se hitno mora odraditi.Brz,eksplozivan,sebican i odlican strijelac i napadac...sinoc objasnio
Ipak,utisak veceri je mladi Norvezanin,paklen igrac je mali nema dileme.Kontrola lopte nemoguca,brzina,vizija igre.Sinoc krilo mada se meni cini da bi u nekoj 433 varijanti mogao da bude fenomenalan veznjak vise nego krilo.Mali mora na posudbu,ali igra za sve pare...
Lijepa gesta publike kad je Enzo zabioZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Borja postigao pogodak za Vukove
Ne znam kako ce od danasnjeg dana do njegovog otkaza biti,ali osjecao sam potrebu da spomenem velicinu i da mu se zahvalim na mnogo ugodnih dana za Real ...za LS mi je manje vise nebitno sta ce se desiti u srijedu,a onda ide Mundijalito gdje ocekujem trofej normalno
Last edited by AK47; 05-12-16, 10:14.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by goku View PostTog malog norvežanina nisam video na terenu u baražu u 21, a gledao sam veći deo oba meča.
Nema on herca, nema ga kad je tvrdo, ništa od njega biti neće.
Ĝ5MESSI 10
Comment
-
Arsenal, Napoli, Monaco, Leicester ili Juventus.
To su Realovi potencijalni protivnici u 1/8 finala.
Da su dobili Dortmunda: PSG, Man City, Bayern, Benfica, Leverkusen i Porto.Last edited by Tarantula®; 07-12-16, 22:53.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
-
Hattrick u finalu Svijetskog klupskog prvenstva? No problem.
Last edited by Tarantula®; 18-12-16, 13:51.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment