Ja kontao da je Perez?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Nevjerovatno podsjeća na njega. Objavile ove stranice na FB o Realu što pratim. I kako da ne budem zgrožen, na osnovu svega što se dešava ove sezone. Ali ajde, biće bolje. I u pobjedi i u porazu uz tim.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Ako ste gledali večerašnju utakmicu onda znate o čemu pišem.
Kovačić što prije u startnih 11, ispred Kroosa. Kroos je definitivno u veoma lošoj formi, od onog njegovog trčuckanja po sredini nema ništa. Ima on dobar postotak uspješnih dodavanja, ali i Kova je večeras imao 77 od 82 (94%). Brz i jači u duelu od Kroosa.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Kiksala Barcelona kad se niko nadao nije pa je ljudski po ko zna koji put da se pocnemo nadati mada razocarenje u najavi
Nazalost Bale opet pocinje mada Real bez njega je poezija,James i Isco skupa je vrh,ali eto valjda i s njim u timu nekako dobiju
Karim Coco Benzema izbacen iz repke,ali igra nikad bolje
Inace svaki dan citam da Lewandowski place vec tamo da predje u Real na ljeto,a ja se iskreno opet nadam da to nije istina.Dobar spic,ali vrlo cesto ga gledam i za mene ima ogromnih propusta u igri.Ja uopste ne vidim u kojem to kontekstu on moze da se poredi sa Benzemom(osim ako ovaj ne ode u zatvor)
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kumic igra Kovaca odlicno
Uvjeren ja da Rafa bira tim da se dosta ovih stvari ne bi ni dogodilo...-2 pored ovakve Barcelone,ovoliko povreda,nesreca i budalastina ne bi zvucalo sekunde lose
Nekako se nazire dizanje forme i moglo bi ovo sve krenuti na bolje,ali eto sacekajmo malo.Zao meni da Bale igra Isco + James je ekstra,ali i protiv toga se moraZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Imaš jednog od najboljih igrača na svijetu, jednog od najboljih napdača i ajmo reći solidnog i brzog igrača na krilu i za poluvrijeme nemožeš uputiti loptu prema golu?
Kad tad shvatiće Perez kome je dao otkaz a kakvog je trenera doveo.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment