Nešto mi Siti i sistem ne idu u istu rečenicu, ali nije da ih nije Pep postrojio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Originally posted by Brajkula View PostNešto mi Siti i sistem ne idu u istu rečenicu, ali nije da ih nije Pep postrojio.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ruku na srce, mnogo pametniji City od PSG-a. Pravili su kostur godinama, nije da je Aguera, Silvu i Kompanija doveo Gvardiola.
Generalno je problem u Engleskoj jer je život bezveze, u poredjenju sa nekim drugim destinacijama. Pogotovo za igrače koji su prešli 26,7 godina. Izlazak je vrhunski, sve to stoji, ali verujem da ih posle smori i da im je lepše živeti u Milanu, Barseloni, Madridu itd.
Ne znam, nisam pametan, ima milijardu faktora.
Ja znam da je Rašfordu i Lingardu i ekipi ekstra provod u Engleskoj, ekstra druženje, noćni život, i znam da su oni u toj priči vidim po instagramu koga prate i šta. Njima je vrh. Samo će ih smoriti za 3-4 godine.
To je uvek adut Španije iako neko misli da nije relevantno i kao novac je važan. Važan je i kvalitet života i koliko je opuštena atmosfera, a dok si u Engleskoj pod lupom u Italiji možeš da radiš šta god hoćeš, pa i u Španiji.
Comment
-
Jović jeste napravio čudo, ali je pre godinu dana bio rezerva u Ajntrahtu, jeste on mlad, sve to stoji, ali je realno ovde pomalo mačka u džaku za Real.
Imamo primer Predraga Mijatovića koji je leteo u Partizanu, leteo u Valensiji, napravio od njih kandidata za titulu i bam kada je prešao u Real postao je najbolji igrač na svetu ili jedan od dva najbolja (Ronaldo).
Luka Jović dolazi sa pomalo nedefinisanim statusom, ostaje nejasno da li će i kako poslati jednog Benzemu na klupu.
U svakom slučaju sjajan je transfer, ali nije idealna situacija kao sa Predragom Mijatovićem, isto tako nije ni toliko maksimalno komplikovana kao kada je dolazio Perica Ognjenović na zimu 99. ili Rambo Petković.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Danas Mendy, za neki dan i Azar.
Eriksen danas kaze evo da zeli novi izazov i da zeli da ode. Uzece ga Real.
Mendy, Militao, Eriksen, Azar i Jovic. Zavrsice ih sve pre Jula verovatno, tako se to radi. Svih 5 igraca ili su vec WC ili su WC prospekti.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Zidan želi Pogbu, koji ne bi bio ispod 150 miliona, što je bacanje novca. Perez i ne razmišlja o tome, Eriksen je 70 miliona, kontaktirali su Totenhem, oni su rekli da žele da obnove ugovor, a Eriksen se maltene sam ponudio Realu da želi baš novi izazov i Real samo treba ozbiljno da stupi u pregovore.
Traži se neko da se uvali Isko, verovatno će to biti neki Englezi.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostJović jeste napravio čudo, ali je pre godinu dana bio rezerva u Ajntrahtu, jeste on mlad, sve to stoji, ali je realno ovde pomalo mačka u džaku za Real.
Imamo primer Predraga Mijatovića koji je leteo u Partizanu, leteo u Valensiji, napravio od njih kandidata za titulu i bam kada je prešao u Real postao je najbolji igrač na svetu ili jedan od dva najbolja (Ronaldo).
Luka Jović dolazi sa pomalo nedefinisanim statusom, ostaje nejasno da li će i kako poslati jednog Benzemu na klupu.
U svakom slučaju sjajan je transfer, ali nije idealna situacija kao sa Predragom Mijatovićem, isto tako nije ni toliko maksimalno komplikovana kao kada je dolazio Perica Ognjenović na zimu 99. ili Rambo Petković.
Comment
Comment