Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
-
Zidanov odlazak posle serije uspeha odjekno poput bombe.
Takođe današnji njegov povratak još veće iznenađenje jer je bio zadnji koji mi padao u mislima da može Solarija zameniti.
Nikada nećemo saznati šta se desilo da naprasno prekine prvi mandat u Realu.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Iskreno, ne cijenim mnogo Zidana kao trenera, al postujem, a ovo mu je u ove cetri godine najvevi masterclass, vidio istrosenu ekipu i samo ih napustio, a sad se vrace kao spasioc, a ako i ne uspije, jbg.
Ako je moguce from hero to ... hero, ovo bi bilo to. Svaka cast, Zizu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Comment
-
Nema veze odlazak Ronalda sa odlaskom Zidana i obrnuto, nego su obojica dala previše Realu da bi ih Perez jebao.
Miki deluje smešno 4 superstara ali to mi jedino liči na Real ako uzmemo u obzir i prelazne rokove poslednjih 5-6 godina.
Real voli tako da postavi neki rekord ili da odradi marketinški neku stvar u kojoj će biti prvi.
A i vreme je malo da se izdominira tržištem, da se pokaže ko je Real a ko su ostali, re-a-lno. Mislim na PSG i te smejurije.
Ja bih Mbapea, Dibalu, Manea, Tiaga Alcantaru...oživeti Iska, tu je Ceballos. Mane Benz Mbape iza Dibala :o
Out : Bejl i Modrić ako se Inter/Juventus baš isprse.
Al dobro realno je Azar da je najrealniji. Ovo ostalo više-manje
Comment
-
Modrić - Pogba bi bila vrhunska trampa samo Modrić nikada ne bi otišao u Mančester Junajted. Preveliki pritisak preloš život. Može da ode u Inter tamo mu je bleja, sve sunarodnici. To je najverovatniji ishod.
Murinjo nije ni bio u konverzaciji zs trenera. Očigledno.
Inače Modrić je bolji mnogo od Pogbe ali čiji mi se da bi Pogba slušao Zidana i Ramosa(Ofc), a Modrić bi bio top vrednost za Man Utd ali teško izvodljivo.Last edited by Cassius Clay; 11-03-19, 23:29.
Comment
-
-
Ne znamo mi to ali brzo će Murinjo razuveriti nekoga. Nešto mi se javlja da će u PSG. Nzm zašto ali videćemo.
Kad bi Juve pustio Dibalu, uzeo bih ga pre svih sem Mbapea. Ima neki Real DNK u sebi, tako deluje.Last edited by Cassius Clay; 11-03-19, 23:38.
Comment
-
Nevjerujem, ali ajde. Previše mi rano za ovo.
The conditions Zidane had before accepting a return to Real Madrid:
1) Total control over the team
2) Sell the players he does not want
3) Marcelo & Isco are not for sale
4) Neymar will not be bought
5) James doesn’t return
6) try to sign MbappéUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment