I posle ja imam potrebu da predvidjam. Hajde mi lepo da sačekamo, nije se niko bodovno odmakao toliko da bi nagadjali, niti Barselona briljira.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Originally posted by Uroš View PostI posle ja imam potrebu da predvidjam.
Hajde mi lepo da sačekamo, nije se niko bodovno odmakao toliko da bi nagadjali, niti Barselona briljira.
Malo ozbiljnije, cak i Sevilla ove sezone bolje izgleda od branioca titule LS.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostOpet brzaš. Real se kasno pali već godinama.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Bog otac ne bi nista napravio sa ovom ekipom Reala. Kriminalan prelazni rok, rame uz rame sa Junajtedom.
Do bola su precijenili ove mlade spance koje imaju u ekipi, nisu doveli zamjenu Ronaldu, nisu skartirali Benzemu i doveli napadaca koji je na vrhuncu... Ima tu jos dosta stvari za remont.
Florentinu jedino opravdanje moze bit to ako ima namjeru da iduceg ljeta ozbiljno iskesira sto se tice pojacanja, jer su dosta novca nakupili i debelo su ispod FFP-a.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZnaci Zidan ipak otac fudbala?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZnaci Zidan ipak otac fudbala?
Sustina je sto se sad pokazuje koliko je to Real jak i kako sigurno osvajaju ligu ove sezone. I ko je trolovao kada je to predvidjao - i to je isto vazno.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ne secam se ko me je to ubedjivao da je sadasnji Real bolji od Barselone... oh, wait! Problem je sto su ostali i bez klupe i bez nosilaca, da su doveli Hazarda i Moratu bili bi konkurenti za sva tri trofeja.Last edited by blond; 20-10-18, 23:02.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
-
Comment