Mariano je novi Realov broj 7, moras biti poprilicno samouveren uzeti taj broj odmah posle Kristijana
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Koliki cojones moraš imati i uzeti 7?
Last edited by Tarantula®; 31-08-18, 14:34.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Ovo uzimanje sedmice mi deluje kao onda kad je Memfis Depaj dosao u Junajted i preuzeo isti broj. Ali ko zna,mozda bude drugacija situacija sa Marianom. Logican izbor bi bio Asensio ali on je odbio ako sam dobro ispratio.
Meni Real deluje bas zanimljivo ove sezone. Igra se lep fudbal to stoji,nema prve zvezde,tako da svi daju maximum i svi igraju neocekivano dobro. Imaju i dobru grupu u LS. Lopategi deluje da je poslozio kockice.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Lopetegi je najmanje kriv za rezultatski krizu Reala.
Ovaj igrački kadar Reala bolje se snalazi kad igra kontre ili polukontre.
Lopetegi forsira stretegije posjeda lopte šta znači, da Real uglavnom napada na postavljenu obranu, a činjenica jeste, da trenutačno nema nikoga u Realu da je u stanju zabiti gol na postavljenu obranu
Ceballos je tehnički fantastičan igrač ali ništa konkretno nije u stanju da uradi. Igrač sa velikim potencialom ali sve ostaje samo na velikom potencialu.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTreba reći i da Loptegi ima najslabiji sastav poslednjih x god. Nema Ronalda, nema širinu u vidu Kovačića, Hamesa...
Nije on tolko loš trener. Samo fali ovde 2-3 igrača. Azar je morao doći.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment