Real Madrid have revived their interest in Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois, after missing out on Athletic Bilbao's Kepa Arrizabalaga.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
-
Sad bez zezanja, cenim ga mnogo kao igraca, ali u nekim trenucima stvarno izgleda kao da mu je vaznija statistika od rezultata na semaforu. Jedina stvar koja se meni licno ne svidja kod njega ( a realno njega zabole za moje misljenje ) nego samo kazeminace je veliki pokretac i motivator..zanimljivo bi bilo videti ga u ulozi trenera za 10ak god
MESSI 10
Comment
-
Real Madrid set a season record for distance ran against PSG
In the game that Zinedine Zidane certainly needed the most, his players gave their all and set a record for their most metres ran this season.
They covered a total of 123,644 metres, a distance they haven't even been close to matching in any game this season.
In fact, the average before the match against the Parisians was 107,938m, 15,706m less than the distance achieved on Wednesday.
Distance ran per Real player on Wednesday night
Kroos 13,362 metres
Modric 12,003
Nacho 11,492
Isco 11,491
Sergio Ramos 11,385
Varane 11,320
Casemiro 10,992
Cristiano 10,749
Marcelo 10,574
ŠTA ZNAČI EKSTRA MOTIVACIJA
Comment
-
3 nedelje nije strasno, posebno jer su ligamenti u pitanju, moglo je to i drugacije da se zavrsi. Iskreno i ne cudi me, ono je bio bas nezgodan sudar koljeno o koljeno sa Mbapeom, cak se odma i vidjelo da je Kros gore tu prosao iako je on napravio prekrsaj.
Comment
-
Službeno: Nakon testova obavljenih u bolnici u Madridu, Marcelo i Luka Modrić su zadobili ozljede u predjelu zadnje lože desne noge.
Još uvijek nije poznato koliko će obojica izbivati van terena, ali posljednje informacije daju Brazilcu više šansi za oporavak do uzvratne utakmice protiv PSG-a (06. marta/ožujka u 20:45 sati).
Comment
-
Jbg, gotovo je to, uzima PSG.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment