Announcement

Collapse
No announcement yet.

Real Madrid C.F.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Marcos Llorente na posudbi u Alvesu i nadam se bice minuta

Iscov otac kaze da igrac samo zeli da produzi ugovor i ne razmislja o odlasku(a ponuda izgleda bas ima)

I na kraju samo ovo mada nema nista od toga...nikad nisi trebao ni otici

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• A Mesut Ozil za mjesec dana potpisuje novi ugovor vrijedan 200k sedmicno i postaje najplaceniji igrac Arsenala. Snovi, snovi.
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ma neka ga jer ovamo vise nema mjesta nazalost zbog formacije i velikog broja ofanzivaca,ali zelio bi on kod Zidanea i u svoj Real da se vrati budi siguran

#the return

Comment

• Ko ne bi želeo u najveći klub na svetu. Red je da se sad uzme primera, ušati ne bi trebao da ode u ruke Španaca ove godine, znajući logiku modernog fudbala, mnogo bi bilo 4 put za redom da uzme neko iz Španije.
          Mada, nikad se ne zna sa Bejlom i Cr u timu jedva čekam da počne.
          Iako nisam komentarisao ovde i zaista ne pratim toliko dešavanja, posle Zvezde Real se najviše gleda. najlepše su tekme kad Ronaldo buši. Ovo sa Zidanom je pun pogodak. Ima tu neke hemije jake.

Comment

• La Sexta | Rafael Nadal played a key part in Marco Asensio's signing with Real Madrid. He called Perez telling him to "sign this kid".
            La Sexta | Mallorca's football director Miguel Ángel Nadal, who happens to be Rafa's uncle, confirmed Nadal was active while negotiating.
            La Sexta | "The contacts I had with Real Madrid happened through my nephew Rafa," told Miguel Nadal.
            La Sexta | Real Madrid spent only €3.5 million for Asensio, and yet he might be Real's next galáctico.
            Gledaj ti Rafaela, nije ni cudo da ga Akan voli.
            sigpic

Comment

• Znam to citao sam neki dan jos je Asensio kao mali navijao za Barcelonu,ali ga je veliki Rafa uputio kako treba

https://video.twimg.com/ext_tw_video...fFOUVaVFch.mp4

Pogledajte ovo ja sam bukvalno oplakao bas nije normalan ovaj Morata

#the return

Comment

• Koga je ovo pocistio
                sigpic

Comment

• Pomocnog trenera

Nikad bolja atmosfera u Realu...

EDIT: Ipak je rijec o glavnom covjeku PR sluzbe,ocekivano
                  Last edited by AK47; 11-08-16, 22:11.

#the return

Comment

• Nesto ozbiljno nije u redu sa Rodrigezovim stavom

MARCA: It is more and more clear Zidane trusts Vazquez, Asensio, and even Isco far more, leaving Rodriguez far lower in the pecking order.
                    MARCA: Real Madrid have already told James' agent Jorge Mendes to start considering other options for the player.
                    sigpic

Comment

• Ovakav Real ja ne pamtim

Nikakva potrosnja,ne dovode se zvijezde,forsiraju se Kanterani,mladji igraci koji su igrali u Kastilji pa otisli na razne posudbe i opcije sa bb klauzulom...nevjerovatno potpuno

Juce bila prezentacija Morate plakao covjek kaze Juve mi je mnogo valjao,ali zelio sam da se vratim kuci.Kaze za BBC da su drugi svijet,ali da je dosao da ponudi svoj rad i da gine svaku utakmicu i trening.Vidjecemo sta ce biti.Mislim jako je dobro sto je dosao,ali mora malo stav da promijeni i da vise vjeruje u sebe vrhunski je on igrac...

Spoiler

Drugo nazovi pojacanje je Marco Asensio mozda i najbolji igrac do 20 godina na svijetu.Fenomenalan je momak i evo vratio se i on u Real nakon uspjesne sezone u Espanyolu.Debi koji je imao prije neki dan ne treba puno ni komentarisati.Igrac za kojeg placas 50+,a mozda i vise miliona u buducnosti.On je preplakao cijelu prezentaciju mada bilo je tu i price oko roditelja koji nisu vise zivi tako da nije lako bilo ovom momku,ali nadam se da sad ide period srece za njega i za Real.Kaze da su mu idoli Ozil i Isco...zanimljivi dani u Madridu samo cu reci

Spoiler

Izgleda da Isco i Kovacic sigurno ostaju,a da je Jamesu ipak receno da moze da trazi novi klub
                      Last edited by AK47; 16-08-16, 15:32.

#the return

Comment

• Asensio kao klinac

Last edited by AK47; 17-08-16, 11:23.

#the return

Comment

• Photoshop

Comment

• Sto je onda odbijena ona navodna ponuda od 75m za Jamesa?

Znam ja, nije je ni bilo. Fabrikovana prica.
                            sigpic

Comment

• Ne kontam pitanje...Zidane rekao da James ne ide i kakve to veze ima s ponudom

#the return

Comment

• Pa sta su mu rekli da nadje novi klub? Ne kontam ni ja situaciju.

Vamo nece da ga prodaju, a vamo isto mu govore da je na prodaju.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X