Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
-
Tempira se forma za pocetak prvenstva i ima jos dosta mana u igri...lose se brani Real od posjeda ne svidja mi se uopste
Danilo ni u snu ne smije prije Carvajala,stvarno sramota pa dovoljno je sto ona daska nije odigala utakmice kako treba ima 9 mjeseci valja jos jednu budalu trpiti
Sinoc gledam Kroosa i Modrica u 4231 formaciji i samo se sjetim da jedan je babo za njih obojicu i u 35. godini zivota
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Previse klasu na jedno mesto ima real u veznom redu casemiro modric isco james kroos pa evo sad i kovacic a zalno sto neko mora cekati svoju sansu od klupe ili da se ozljedi igrac koji igra na nejgovo mesto so nije zahavalno Ne mogu zamisliti da kreativci james i isco da mora neko biti na klupu oni bi u svakoj drugi ekipi bi igrali u prvom timu....
I na kraju opet nisu doveli neki napadac - gol igrac koj moze zameniti benzema Ja iskreno previse sam hteo da aguero obuce beli dres ali ipak nista od togaHard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Jednostavno dao mu Bog kontrolu lopte, izdržljivost, brzinu... 6-ogodišnji ugovor, samo da to ne podrazumeva samo budućnost a ne sadašnjost. U svakom slučaju njegovo je da čeka a ne sumnjam da će se lagano privići u buržujskoj ekipiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostZna se čiji je Bale miljenik.
Perezu je bitno da igra,a Rafa kad je dosao u Real prvo pitao Balea sta ce da igra i ovaj rekao na 10
Najvece drvo na svijetu je kreativac Real Madrida...on je najmanje kreativan igrac u prvih 11 Marcelo je Zidane za njegaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNajgore je sto je izgleda i Rafin...mislim jasno je uvijek bilo da je Perezov,ali Rafa ga voli ko sina rodjenog
Perezu je bitno da igra,a Rafa kad je dosao u Real prvo pitao Balea sta ce da igra i ovaj rekao na 10
Najvece drvo na svijetu je kreativac Real Madrida...on je najmanje kreativan igrac u prvih 11 Marcelo je Zidane za njegaUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostVarane moze lagano na klupu na to mjesto ide Pepe.
Za Balea se isto mora mjesto naci.Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
Comment