Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid C.F.
Collapse
X
-
Originally posted by miha92 View Postkasiljas je prebacen na klupu u vreme kad je jos bio na vrhunskom nivou..Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa to je odluka trenera bila,a evo ovu sezonu je branio kao prvi golman i jbg nije to to dzaba je ne bi niko vise od mene volio da je on onaj stari,ali nije...Realu treba mladji i bolji golman trenutno to je jasnoMESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View Postnaravno,ne moze on braniti 100 godina..meni se ne svidja sveukupni utisak oko njegovog odlaska,povuci paralelu sa cavijem i barsom,mnogo je to lepse izvedeno..Last edited by AK47; 12-07-15, 14:59.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Veliki golman i jos veci covjek, neko koga jednostavno covjek nije mogao ne gotiviti, za koga god da navija .
Sretno u Portu legendo !
Comment
-
Bas mi je tesko palo gledanje ove konferencije. Ne navijam za Real ali ovo je, barem se meni cini, vrlo emotivan trenutak za svakoga ko je imao zadovoljstvo i cast da pati igre Ikera Kasiljasa...Tesko da bilo koji ljubitelj ove igre moze lako da svari ovakav odlazak.
Bilo kako bilo, ne treba previse tugovati. Koliko se secam, Iker je najavio da ce se, ako ga do tada budu zvali, iz reprezentacije povuci 2018. godine. Nadam se da ce u Portu ostati na neophodnom nivou.
Sve najbolje legendi spanskog fudbala u novom klubu.
Comment
-
Igraci vidno odusevljeni radom i treninzima Rafaela Beniteza.Dosli su nekako u losoj atmosferi medjutim uklopili su se u tezak rad i fenomenalnu atmosferu na treninzima.Novinari pisu da je najsretniji Bale,eh sad koliko je to tacno vidjecemo.Ono sto je precudno je to da Rafa ne zeli pojacanja uopste jer nikad nije radio s ovakvim igracima.Nadam se samo da ce ga Perez pustiti da radi i da ce se ova ekipa izdici iznad svih problema koji su evidentni.Moguce da dodje Llorente jer je Spanac,drugaciji napadac od Benzeme i jer se nece buniti da sjedi na klupi...
Vjerujem u debelog samo zato jer niko drugi ne vjeruje,a ovu priliku je svakako zasluzio jer je Madridista covjek...jos od ove slike bilo je jasno koliko mu znaci sve ovo
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment